RUIG

Soest
Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug
Foekenlaan 25
3768BJ Soest

Wij nemen kinderen mee de natuur in om avontuurlijk te spelen onder begeleiding. Klauteren, ontdekken en iets leren over natuur en milieu.

Uitrazen en Uitleven met een grote 'U'! Ga op avontuur met RUIG! Ben jij een echte avonturier? Houd jij van stampen in modderplassen, koprollend de duinen af, hutten en forten bouwen, takken slepen en vind je beestjes interessant?

De avonturiers gaan ouderwets buiten ravotten en ontdekken, onder toezicht van de begeleiders van RUIG! Buiten spelen is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. En dan het liefst in de natuur, zonder vastgesteld programma. Oók als het regent! Uitgangspunt is zélf risico's in te schatten, zélf tot oplossingen te komen en zélf te mogen ontdekken. Maar dan wel onder begeleiding van trainers die hen leren op gecontroleerde manier te vallen, hoe je het best kunt klimmen en springen én te vertellen over alles wat de kinderen tegenkomen in de natuur.

RUIG (van origine uit Haarlem) heeft een waanzinnig ruig buiten speelprogramma* samengesteld speciaal voor de Beleefweek. Een programma boordevol ruige activiteiten, uitdagingen, avontuur, vaardigheden, fantasie en lessen voor het leven.

Bezoek de website >>

Google Maps
RUIG Beleefweek Utrechtse Heuvelrug

  Reviews van RUIG

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt