Kinderparty

Zwijndrecht
Palm Party House
Langeweg 350
3331LG Zwijndrecht

Wij hebben voor de kinderen diverse leuke kinderfeestjes en discobowlen. Voor een kinderfeestje hebben wij arrangementen variërend van discobowlen met een hapje en een drankje tot een complete tienergourmetparty. Kortom: voor alle kinderen wat wils!

STANDAARD KINDERPARTY

Onze kinderparty bestaat uit:
– 50 minuten bowlen (discobowlen op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag). Eventueel in combinatie met leuke bowlingspellen.
– voor of na het bowlen eten: onbeperkt frites met 1 snack naar keuze ( kroket / frikadel / kipnuggets / kaassoufflé)
– muntje voor de jarige om een cadeau te halen uit onze grijpautomaat.
De kosten bedragen € 9,95 p.k.(minimaal 4 kinderen) inclusief 2 uur onbeperkt siroop gedurende het feestje. Op zondag € 13,95 p.k..

TIENERGOURMETPARTY

Onze tienergourmetparty bestaat uit:
– 50 minuten bowlen. Eventueel in combinatie met leuke bowlingspellen.
– tienergourmet met diverse soorten vlees, friet, stokbrood met kruidenboter, diverse sauzen, pannenkoekenmix, eieren en ananas, De kinderen krijgen 1 bordje vlees per kind, al het overige is onbeperkt. Eventueel extra bestelde bordjes vlees kosten € 5,00 per stuk.
De kosten bedragen € 16,50 p.k.(minimaal 4 kinderen en max. 16 jaar), te reserveren op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag vanaf 16.00uur.

KINDERDISCOPARTY

Per september weer te reserveren.

Onze kinderdiscoparty (data nog niet bekend) bestaat uit:
– 50 minuten discobowlen, eventueel in combinatie met leuke bowlingspellen. 
– onbeperkt frites met een snack naar keuze (kroket / frikadel / kipnuggets / kaassoufflé) en een glas siroop
– kinderdisco: 1 uur al dansend en springend vermaken in onze disco! Alle  kinderen krijgen een consumptiemuntje, 2 glow in the dark sticks en een bonnetje voor een suikerspin. Er zal een DJ staan en onze discolampen zullen volop in gebruik zijn. De DJ zal ook verzoeknummers draaien voor de kinderen. De kosten bedragen € 13,95 p.k. (minimaal 4 kinderen). We hebben 4 programma’s voor u

A: 13:00 eten - 14:00 bowlen - 15:00 disco

B: 13:00 bowlen - 14:00 eten - 15:00 disco

C: 15:00 disco - 16:00 bowlen - 17:00 eten

D: 15:00 disco - 16:00 eten - 17:00 bowlen

Deze tiener-en kinderparty’s zijn mogelijk op alle dagen, uitgezonderd feestdagen. U kunt bowlen en eten met de kinderen tot 17.00 uur, op zaterdag tot 16.00uur. De tijden van het bowlen en eten zijn, in overleg, door uzelf te bepalen. Onze koks houden rekening met diabetici, vegetariërs, culturele gewoontes of voedselallergie. Gelieve dit bij de reservering te vermelden. Ter afsluiting kunt u de kinderen eventueel op een waterijsje trakteren à € 1,50. Wilt u ook een muntje voor de grijpautomaat voor de andere kinderen dan kunt u deze kopen bij de receptie voor € 0,50 p.s.

Onze banen zijn uitgerust met automatische kinderhekjes. Deze kinderhekjes houden de ballen in de baan zodat kinderen (van 4 tot 12 jaar) altijd scoren. Wij hanteren een minimum van 4 kinderen maar geen maximum aantal kinderen voor uw kinderparty. Wij gaan uit van ca. 6 à 7 kinderen per baan.

Kijk voor meer informatie op de website.

Bezoek de website >>

gourmetten
bowlen
bowlingbaan
kinderdisco

    Reviews van Kinderparty

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden