Geocaching

Ommen
Vechtdal Events
Steenoever 1
7731PW Ommen

Geocaching (spreek uit: dzjio-kesjing) is een avontuurlijk spel voor GPS gebruikers. Deelnemen met schatzoeken, op z’n Engels ‘cache hunt’, is een leuke manier om de een GPS te leren kennen. Het basisidee is dat er caches verstopt worden over de hele wereld en dat de locaties van deze caches worden gedeeld op het internet. Andere GPS gebruikers benutten deze coördinaten om deze caches te vinden. Is de cache eenmaal gevonden, dan geeft de cache, oftewel schat, zijn geheimen prijs.

Bij Vechtdal Events hebben wij onze eigen, speciale variant! Jullie doen bij ons dus niet mee met de algemene geocaching over de hele wereld, maar jullie hebben je eigen spel met eigen beloningen. Ontdek de prachtige natuurlijke omgeving met dit leuke spelelement en vind de Big Five van het Vechtdal.

De beentjes worden aan het werk gezet tijdens de geocaching. Tijdens de avontuurlijke tocht gaan jullie in teams op pad met behulp van een GPS. Zet je speurneus maar op scherp, want jullie gaan op zoek naar de Big Five van het Vechtdal. Wie vindt het juiste spoor? Kijk goed omhoog, omlaag en opzij en vind zo de sporen van the Big Five. Onderweg komen jullie verschillende puzzels, hints en vragen tegen. Samenwerken is van essentieel belang! Welk team ontdekt als eerste de Big Five van het Vechtdal?

Bezoek de website >>

Google Maps
Deelnemers

  Reviews van Geocaching

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden