90's quiz @ Home

Thuis
Doe Nederland

Thuis

Kan jij het je nog herinneren? Inbellen met het internet met als gevolg dat je niet meer kon telefoneren. Uren spenderen op MSN of samen met een vriend(in) op één toetsenbord multiplayer games spelen.

Zakken chips kopen om de flippo te hebben, maar niet om de snack te eten. De tijd dat jouw beste vrienden de Furby en de Tamagotchi waren. En die je wanhopig in leven probeerden te houden. In de tijd dat vele afkortingen ontstonden, omdat je in 1 sms'je maar 160 tekens kwijt kon. De 00’s zullen nooit deze problemen begrijpen!

We hebben alles uit de kast getrokken om jou dé 90’s ervaring te laten beleven. We gaan je kennis testen door middel van vragenrondes, doe opdrachten, muziekrondes en vragen over fragmenten van jaren 90 muziekclips en films. En dit alles doen we gewoon online!

Zo kun je vanuit huis samen met je vrienden, familie of collega's deze toffe quiz spelen. Leuke opdrachten met bekende personages, kleding, computergames en speelgoed uit de jaren 90!

Ben jij al overtuigd? Wij zien je graag in je 90's outfit verschijnen bij deze online game. Dus stof de plateauzolen af, trek je beste trainingspak aan, trommel jouw 90's vrienden op en we zien jullie bij de online ‘That’s so 90’s Quiz’!

Bezoek de website >>

Quizmaster
Logo Crazy @home

  Reviews van 90's quiz @ Home

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden