Online Pubquiz Top 2000

Thuis

Online Pubquiz Top 2000

Muziekkenners, Top 2000-lovers en pubquizzers opgelet! Het einde van het jaar is er weer. Voor velen is dit de leukste tijd van het jaar. Niet door Kerstmis of Nieuwjaar, maar door de Top 2000! Lachen. Zingen. Plezier. En muziek uit de Top 2000. Dat wil je toch?

Dit uitje is speciaal ontwikkeld als virtueel uitje om te spelen in coronatijd. Vragen? Of uitbreiden met een borrelpakket? Bellen of mailen mag altijd.

Uniek bedrijfsuitje tijdens de feestdagen
De feestdagen zien er dit jaar even anders uit dan normaal. Anders, maar niet minder gezellig. Kom samen met je collega’s, hele familie of al je vrienden. Natuurlijk online. Een volledig coronaproof teamuitje. Ga de strijd aan en show dat jij de enige echte muziekkenner bent.

De Top 2000: wie kent het niet? Vele muziekliefhebbers zitten klaar voor de muziekshow van het jaar. Weet jij alles over de Top 2000? Kun jij alle liedjes meezingen? Raad jij elke artiest? Met de Online Pubquiz Top 2000 beleef jij gegarandeerd een zeer gezellige avond.

Goede muziek. Goed gezelschap. En een goede sfeer. De Online Pubquiz over de Top 2000 is de perfecte teambuildingactiviteit tijdens de vrijdagmiddagborrel, kerstborrel of nieuwjaarsreceptie!

Hoe werkt de Online Pubquiz Top 2000?
Vanuit huis gaat iedere speler individueel of in virtuele teams de strijd met elkaar aan. In 1,5 uur kun jij laten zien dat jij de echte muziekkenner bent.

Het enige dat je nodig hebt is een laptop en een internetverbinding. Uitjesbazen verzorgt de rest. In de speciale game app worden de scores live bijgehouden door een jury. De enthousiaste quizmaster begeleidt jullie tijdens de quiz. Zet je volume lekker hard en geniet samen van de beste hits.

Wij presenteren het uitje via een online stream. Via Microsoft Teams, Google Meet, Zoom of een andere stream. Welke stream, dat bepalen we in overleg met jullie.

Tijdens de voorbereiding op het uitje testen we samen met jullie contactpersoon of alles goed werkt. Is de verbinding goed? Is het geluid goed? Is alles duidelijk? Zo zijn we er samen zeker van dat alles goed zal verlopen.

Ruim voordat we starten ontvangen alle deelnemers een link. Via deze link kunnen zij eenvoudig inloggen op de online stream. Super makkelijk!

Bezoek de website >>

top 2000 quiz

  Reviews van Online Pubquiz Top 2000

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden