Online Winterquiz

Thuis

Online Winterquiz

Trommel alle collega’s maar op, want dit wordt de klapper van de online borrel deze winter! Deze Online Winterquiz is de leukste quiz die je ooit hebt gespeeld. Ga de strijd aan met je mede-quizzers en test jouw kennis in ludieke quizrondes. Ben jij de nieuwe Koning(in) Winter?

Dit uitje is speciaal ontwikkeld als virtueel uitje om te spelen in coronatijd. Vragen? Of uitbreiden met een borrelpakket? Bellen of mailen mag altijd.

Origineel winteruitje voor het hele bedrijf
Dat we dit jaar allemaal thuis zijn, is een ding dat zeker is. Geen nieuwjaarsborrel en gezamenlijke aftrap van het nieuwe jaar. Maar dat betekent niet dat we dit jaar stilzitten! Organiseer een online nieuwjaarsborrel voor het hele bedrijf en verras je collega’s met de enige echte Online Winterquiz!

De Online Winterquiz is een origineel en virtueel winteruitje voor jong en oud! Speel de vele ludieke rondes. Waag jezelf aan de turboronde. En blaas iedereen omver met jouw algemene kennis. Gezelligheid, samenzijn en gezonde strijd komen samen in de Online Winterquiz. Dit online teamuitje is de perfecte teambuildingactiviteit tijdens de virtuele nieuwjaarsreceptie!

Hoe werkt de Online Winterquiz?
Iedereen speelt individueel of in digitale teams vanuit zijn eigen huis. Het enige waar jullie voor hoeven te zorgen is een laptop en een internetverbinding, wij zorgen voor de rest. De enthousiaste presentator zorgt ervoor dat iedereen in de juiste stemming komt. Schenk een lekker drankje in, zet de oliebollen op tafel en let the games begin!

Wij presenteren de Online Winterquiz via een online stream. Via Microsoft Teams, Google Meet, Zoom of een andere stream. Welke stream, dat bepalen we in overleg met jullie. Tijdens de voorbereiding op het uitje testen we samen met jullie contactpersoon of alles goed werkt. Is de verbinding goed? Is alles duidelijk? Zo zijn we er samen zeker van dat alles goed zal verlopen.

Ruim voordat we starten ontvangen alle deelnemers een link. Via deze link kunnen zij eenvoudig inloggen op de online stream. Super makkelijk!

Bezoek de website >>

Online winterquiz kerstsfeer

  Reviews van Online Winterquiz

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt