Online Winterbingo

Thuis

Online Winterbingo

Ho, ho, ho! Dit jaar geen nieuwjaarsborrel? Geen nieuwjaarsfeest? Dat kunnen we niet laten gebeuren! Met de Online Winterbingo beleef je alsnog een hilarisch teamuitje of een legendarische nieuwjaarsborrel.

Virtueel, coronaproof en natuurlijk volledig in wintersfeer. Natuurlijk ook te spelen na de feestdagen en in het nieuwe jaar!

Dit uitje is speciaal ontwikkeld als virtueel uitje om te spelen in coronatijd. Vragen? Of uitbreiden met een borrelpakket? Bellen of mailen mag altijd.

Online teambuilding tijdens de digitale nieuwjaarsborrel
I’ll be home for Christmas. And New Years Eve. En daarna. Dat is een ding dat dit jaar zeker is. Wat ook zeker is, is dat het dit jaar allemaal net iets anders gaat.

Wij zouden Uitjesbazen niet zijn als we daar niet iets voor hadden bedacht. De Online Winterbingo is een hilarisch en verrassend leuk coronaproof teamuitje dat je met het hele team kunt spelen. Niet alleen leuk tijdens de feestdagen. Ook perfect als uitje om het nieuwe jaar mee in te luiden!

Iedereen speelt individueel vanuit zijn eigen huis mee. Het enige waar jullie voor hoeven te zorgen is een laptop en een internetverbinding, wij zorgen voor de rest.

Hoe werkt de Online Winterbingo?
Iedereen zit thuis klaar met een bingokaart. Braaf te wachten tot het eerste getalletje wordt gedraaid. Vanuit de speciale winterstudio geeft de presentator een flinke slinger aan het bingorad. “Maak je klaar voor de turboronde!”.

Turbo-wat? Daar was je niet op voorbereid! Kortom: een gezellige bingo met verschillende rondes en doe-opdrachten. De perfecte teambuildingactiviteit tijdens de online nieuwjaarsborrel! In wintersfeer.

Wij presenteren de Online Winterbingo via een online stream. Via Microsoft Teams, Google Meet, Zoom of een andere stream. Welke stream, dat bepalen we in overleg met jullie.

Tijdens de voorbereiding op het uitje testen we samen met jullie contactpersoon of alles goed werkt. Is de verbinding goed? Is het geluid goed? Is alles duidelijk? Zo zijn we er samen zeker van dat alles goed zal verlopen.

Ruim voordat we starten ontvangen alle deelnemers een link. Via deze link kunnen zij eenvoudig inloggen op de online stream. Super makkelijk!

Bezoek de website >>

foute kerstbingo kerstman
Bingo in kerstsfeer

  Reviews van Online Winterbingo

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt