Got Snowballs?!

Onze beroemde Quaranteambuilding, maar dan in kerstsfeer, online en 100% coronaproof! Dat is Got Snowballs?!. Welke kleur heeft de neus van Rudolph? Welk kerstlied staat op nummer 1? Verkleed jij je het snelst als Kerstman? Ga thuis de strijd aan en laat zien dat jij snowballs hebt!

Got Snowballs?! is het perfecte online teamuitje tijdens kerst. Het beste van de leukste teambuildingactiviteiten verzamelt in één uniek uitje. De Kerstman presenteert de quiz vanuit onze speciale Christmas-studio en zorgt ervoor dat alle teams deze live kunnen volgen. Dit maakt Got Snowballs?! het ultieme teamuitje tijdens de kerstborrel. Een beetje anders, maar toch legendarisch gezellig! Snow much fun. Beloofd ;-).

Onze online kerstuitjes zijn de ultieme coronaproof teambuildingactiviteiten. Iedereen kan vanuit huis deelnemen aan dit uitje. Als team ga je aan de slag. In dit online bedrijfsuitje komt alles samen en barst de onderlinge strijd los!

Hoe werkt Got Snowballs?! – Christmas teambuilding
Wij presenteren de teambuildingactiviteit via een online stream. Via Microsoft Teams, Google Meet, Zoom of een andere stream. Welke stream, dat bepalen we met jullie. Tijdens de voorbereiding testen we samen met jullie contactpersoon of alles goed werkt. Is de verbinding goed? Is het geluid goed? Is alles duidelijk? Zo zijn we er zeker van dat alles goed zal verlopen.

Ruim voordat we starten ontvangen alle deelnemers een link. Via deze link kunnen zij eenvoudig inloggen op de online stream. Super makkelijk!

Bezoek de website >>

Evenement Got Snowballs?

  Reviews van Got Snowballs?!

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden