Fort Gamble, toegankelijke teambuilding

Weesp
Fort Uitermeer
Uitermeer 3
1381HP Weesp
Datum: Van 01-01-2020 t/m 01-12-2021

Exclusief op Fort Uitermeer is ons nieuwe teambuilding programma de Fort Gamble. Kom met uw bedrijfsuitje gokken op één van de groenste forten van de Stelling van Amsterdam, net zoals de manschappen die hier ooit op het fort verbleven en uit verveling gingen gokken.

Bedrijfsuitje teambuilding. De Fort Gamble staat voor teambuilding en fun, In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk geld te verdienen. Dit doen jullie in zes rondes met diverse spelonderdelen die jullie vooraf zelf uitkiezen. Zo kunt u uw etherdiscipline testen met de Forto & Porto, waarbij u de juiste foto moet communiceren door de portofoon. Of wat dacht u van Rats, Kuch en bonen, een soort boter, kaas en eieren met een sprint. .

Gokken, het hoofddoel van dit leuke spelprogramma is dus gokken en daarmee gaan we terug naar eind 19e eeuw. Toen de soldaten op de forten verbleven, was er eigenlijk niets te doen. Er was geen oorlogsdreiging en oefeningen werden er al genoeg gedaan. Oftewel, het was oersaai voor de soldaten en ze moesten zichzelf dus vermaken. Dit deden ze onder andere met gokspelletjes. Met de fort euro’s gaan jullie nu hetzelfde doen. Nu al zin gekregen in deze leuke groepsactiviteit?

U kunt de Fort Gamble ook uitbreiden met de Office Gamble. Hiermee krijgen jullie voor het teamuitje van start gaat een kist op kantoor. In deze kist zit een vragenlijst om een bijzondere teamindeling te vormen (bijv. team A is iedereen met schoenmaat 39, team B is iedereen met groene ogen, etc.) en diverse puzzels en raadsels om alvast extra geld te verdienen om mee te nemen naar de Fort Gamble op Fort Uitermeer. Een super leuke uitbreiding, waardoor u nog meer (voor)pret hebt van uw bedrijfsuitje.

Bezoek de website >>

Google Maps
teambuilding
Fort uitermeer

  Reviews van Fort Gamble, toegankelijke teambuilding

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt