Zandspeeltuin

Den Haag
Zandspeeltuin
Ary van der Spuyweg 1
2585JA Den Haag

Op de rand van de Scheveningse bosjes, vlakbij Park Sorgvliet, vind je één van de leukste speeltuinen van Den Haag: De ‘zandspeeltuin Scheveningse Bosjes/ Archipel’. Een prachtige grote zandspeeltuin omgeven door de lommerrijke bomen van het Scheveningse bos en de chique Archipelbuurt. Deze speeltuin staat vol met tal van nieuwe (of vernieuwde) speeltoestellen en is bovendien gratis toegankelijk.

Voor kleine en grote kids
De speeltuin is leuk voor dreumessen, peuters en kleuters. Voor de allerkleinste neem je een paar strandschepjes mee. De speeltuin is namelijk één grote zandbak. Schoenen uit en rennen én graven maar. Voor de peuters en kleuters zijn er een klimtrein, -boot, en -jeep, alsmede een klimkasteel (en nog veel meer) om lekker in te klimmen en te klauteren.

Picknicken
Rondom de speelplaats staan diverse bankjes en picknicktafels. Als je iets lekkers mee neemt van huis, kun je hier heerlijk in ze zon – of schaduw – genieten van een krant of boek, terwijl je kids een toptijd hebben.

En in de weekenden en vakanties fietst er heel regelmatig een ijscoman langs, die vanuit zijn kar ter plekke ijsjes en gekoelde drankjes aanbiedt. Voor wat oudere kinderen is er direct naast de speeltuin een skatebaan. Kortom: een super speelplek en speeltuin.

Bezoek de website >>

Google Maps
Speeltuin Scheveningse Bosjes schommelen

  Reviews van Zandspeeltuin

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt