Bestel kaartjes

De Tuinen van Appeltern

Appeltern
De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2-A
6629AD Appeltern

Een dag vol met belevenissen voor het hele gezin. De Tuinen van Appeltern is al jaren een van de grootste tuininspiratieparken van Nederland. Met ruim 22 hectare aan tuin aan park, beschikt De Tuinen van Appeltern over meer dan 200 inspiratietuinen waaruit je inspiratie en ideeën kan halen voor je eigen tuin. Iedere tuin heeft een eigen sfeer en is een creatie op zich. Ieder jaar komen er weer nieuwe tuinen bij en worden actuele trends s en nieuwe materialen toegepast. Nergens vind je zoveel variatie in ontwerpen, materialen, planten en sfeer!

Inspiratie
De Tuinen van Appeltern willen jouw inspireren om zoveel mogelijk uit jouw tuin te halen. We laten zien wat er allemaal mogelijk is met je tuin. Je kan aan de tuinmannen alles vragen over wat het beste is voor jouw tuin. Regelmatig zijn er evenementen waarvoor je kunt aanmelden om zo meer te leren over jouw tuin. Door het geruime aanbod tuinen en planten is er meer dan genoeg te zien. Zo zit er voor iedereen wel iets tussen.

De Tuinen van Appeltern ook voor kinderen!
De laatste jaren heeft De Tuinen van Appeltern zich beziggehouden met het ontwikkelen en het uitbreiden van het ‘Ontdekkingseiland’. Het Ontdekkingseiland is speciaal voor kinderen. Hier kunnen zij in de natuur spelen. Een groene omgeving bevordert de gezondheid en biedt kinderen nieuwe avonturen en uitdagingen. Ze kunnen klimmen, klauteren, met een vlot over het water, van de kabelbaan afgaan en nog veel meer. Alles wat kinderen hier kunnen ontdekken is zoveel mogelijk met natuurlijke producten.

Ook voor de allerkleinste heeft De Tuinen van Appeltern van alles te beleven. In het kabouterbos zijn heel veel kaboutertjes verstopt. Kan jij ze allemaal terugvinden?
De Tuinen van Appeltern vindt het belangrijk dat kinderen spelenderwijs kennis maken met de natuur. Hierom zijn de kinderen het gehele seizoen gratis!

Bezoek de website >>

Google Maps
Klimmen
Wandelen
De Tuinen van Appeltern

  Kaartjes met korting voor De Tuinen van Appeltern

  Tripper
  Ga voor een van de beste deals bij Tripper.nl en ontvang direct ticket per e-mail.
  Ticket vanaf € 10,00 per persoon
  AD Webwinkel
  AD Webwinkel.nl heeft elke dag nieuwe aanbiedingen met hoge korting. Je ontvangt de tickets direct per e-mail.
  Ticket vanaf € 12,00 per persoon

  Reviews van De Tuinen van Appeltern

  9 June 2015

  Geweldig park, netjes onderhouden en erg rustig. Vanaf het parkeerterrein is het een kilometer naar de ingang, maar onderweg al de nodige inspiratie opgedaan. Vervolgens hebben we de hele middag (van 12:00 tot 17:00) heerlijk rustig rondgewandeld. Achteraf ontvingen we de Fluistertour e-mail en konden we alle informatie terugvinden over de tuinen die we die dag gezien hadden. Een echte toevoeging. Wanneer je tuininspiratie op wil doen is dit zeker een aanrader.

  17 April 2015

  Op eerste Paasdag ben ik naar de mooiste tuinen van Nederland in Appeltern geweest met mijn bezoeker uit Kopenhagen. Niet alleen waren de tuinen van Appeltern helemaal leeg, maar er was ook helemaal geen Paasdecoratie of iets dergelijks. Vroeger waren deze altijd aanwezig tijdens de Paasdagen. We moesten 12,50 euro per persoon betalen om naar een lege grond te kijken. Er was ook geen melding op de website (alles was nog van 2014) te vinden over dat de tuinen nog niet ingericht waren. Bedankt voor het verpesten van mijn Paasdag!

  Nadia S
  Nadia S

  28 July 2014

  De Tuinen van Appeltern maken gebruik van een zogeheten "Fluistertour". Het is eigenlijk een audiotour die je een persoonlijke en leerzame rondleiding geeft. Ik heb na mijn bezoek een overzichtelijke e-mail ontvangen met daarin alle beluisterde tuinen en informatie over alle producten, planten en diensten. Kortom, op zoek naar een adres om tuinideeën op te doen? Dan moet je een keer in Appeltern geweest zijn!

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  15 February 2013

  Prachtig "inspiratiepark" waar je heel veel goede ideeën kunt opdoen voor je tuin en/of terras. Wil je alles zien, dan heb je toch wel een hele dag nodig. Er is ook een restaurant, en er zijn heel veel plekjes om even te zitten en alles goed te bekijken. Als je iets wil veranderen aan je tuin of terras kom je, na een bezoek, zeker met veel ideeën thuis. Welke smaak je ook hebt. En wil je niets veranderen, maar heb je wel interesse in alles wat groeit en bloeit, dan is een bezoek ook zeker de moeite waard!

  Marion
  Marion