SportsPlanet

Best
SportsPlanet
De Maas 6
5684PL Best

SPORTSPLANET
SportsPlanet biedt verschillende mogelijkheden om heerlijk te ontspannen en actief bezig te zijn. Voor zowel jong als oud zijn er genoeg faciliteiten binnen SportsPlanet.

Naast actieve bezigheden beschikt SportsPlanet ook over vergader- en presentatieruimtes. Verder bestaat de mogelijkheid om met bijvoorbeeld collega’s, familie, gezin, vrienden, groepen, scholen en BSO een gezellige en sfeervolle dag of avond door te brengen met een van de arrangementen in ons restaurant ‘Centre Court’ of in zaal ‘Place de Paris’.

CLIP ’N CLIMB
Klimmen op een totaal andere manier dan dat je gewend bent. Clip ’n Climb is een klimactiviteit vol uitdaging en fun. Je hebt geen klimpartner nodig om je tot de top te manoeuvreren. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf vast te clippen en vervolgens direct aan de slag gaan om die top te bereiken.

SportsPlanet biedt verschillende gave klimmuren die je gedaan moet hebben! Ga je voor snelheid, voor moeilijkheid of bedenk je andere doelen?


JUNGLE CHASE
Van het begrip ‘apenkooien’ kunnen we ons allemaal wel een voorstelling maken. SportsPlanet beschikt over een spel genaamd ‘Jungle Chase’ dat gebaseerd is op apenkooien.

Lenigheid, coördinatie, snelheid, uithoudingsvermogen en kracht worden op de proef gesteld in een woud van verschillende uitdagingen. Het uiterlijk van de ruimte geeft je een ware jungle beleving.

LASERGAME
SportsPlanet beschikt over een lasergame arena waarin jij de uitdaging aan kunt gaan met je vrienden. Je krijgt een laserpistool waarmee je jouw tegenstanders kunt raken. Een donkere ruimte met deuren en ramen waarin jij je kunt verstoppen en de ideale posities aan kunt nemen om die eerste plaats te bereiken.

Je kunt verschillende soorten spellen spelen. Van een individuele strijd tot teamwedstrijdjes. Neem jij je vriendjes en vriendinnetjes hier mee naartoe?

Bezoek de website >>

Google Maps
Klimmen bij SportsPlanet

  Reviews van SportsPlanet

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden