Rondvaart Amsterdam

Amsterdam
Amsterdam Circle Line
Kerkstraat 155-A
1017GG Amsterdam

Stap bij onze gastvrije schippers aan boord van onze luxe boten voor een unieke vaartocht van 1,5 uur of ga voor de 24-uurs Hop-on Hop-off rondvaart en vaar langs alle historische plekken van Amsterdam.

Geniet vanaf het water en vaar langs vele historische mooie plekken zoals, Centraal station, het Anne Frank Huis, de bloemenmarkt, de Stopera en nog vele andere.

Rondvaart 24-uurs ticket
Met het 24-uurs rondvaartticket kun je bij iedere stop, op- en afstappen wanneer je maar wilt! Op deze manier kun je de mooie historische binnenstad en de grachten van Amsterdam vanaf het water bezichtigen in je eigen tempo. De boot vaart langs vele mooie bezienswaardigheden waaronder Het Anne Frank Huis, de Bloemenmarkt, Stadshuis en nog vele andere mooie historische plekken van Amsterdam.

De 1,5 uur rondvaart door Amsterdam
Tijdens deze rondvaart door Amsterdam van 1,5 uur ontdek je de mooie historische binnenstad en de grachten vanaf het water. Met de 1,5 uurs Canal Tour ticket vaar je de hele ronde mee. Je kiest zelf hoe laat je aan boord stapt en op welke locatie.

De boot vaart langs vele mooie bezienswaardigheden waaronder Het Anne Frank Huis, de Bloemenmarkt, Stadshuis en nog vele andere mooie historische plekken van Amsterdam.

Bezoek de website >>

Google Maps
Rondvaart Amsterdam
Rondvaart Amsterdam

  Reviews van Rondvaart Amsterdam

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden