Rondje Schrobbelèr!

Drunen
Rondvaart Wiljo
Stadshaven t/o 14
5151BL Drunen

Je scheept in aan boord bij Rondvaart Wiljo in Heusden, waar je welkom geheten wordt met een borreltje Schrobbelèr om alvast in de stemming te komen.

Terwijl het prachtige Hollandse landschap aan je voorbij trekt, serveren we een lunch. De route passeert onder ander de dorpjes Veen en Aalst. Onderweg varen we door stukken beschermd natuurgebied met tal van watervogels.
Vanaf het water geniet je van een afwisselend landschap met havens, woonschepen, een pontje dat overvaart, molens en uitgestrekte uiterwaarden. Na afloop meren we aan in de haven van vestingstad Heusden.

Op eigen gelegenheid vertrek je naar Tilburg en beleef de sfeervolle, Bourgondische rondleiding bij Schrobbelèr in de distilleerderij. Je wordt in de rondleiding meegenomen in de wereld van onze kruidenlikeur.

Tijdens de ontdekkingstocht maak je kennis met het verhaal achter Schrobbelèr. Proef, ruik en luister je weg door de historie, het geheim van het familierecept, het bottelen van de kruiken en de warme sfeer van Schrobbelèr.

Bezoek de website >>

Google Maps
Boot Huren
Gezellig op Borrelboot

  Reviews van Rondje Schrobbelèr!

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden