Around010 Social Impact event

Rotterdam
Around010
Rochussenstraat 91-C
3015EG Rotterdam

Tijdens de Impact Days hebben wij in samenwerking met Voorgoed Impact Agency inspirerende tours ontwikkeld in Rotterdam.

Omdat Sociaal ondernemen het hele jaar door aandacht verdient en wij het belangrijk vinden met startende Rotterdamse ondernemers samen te werken en de gebieden waarin dit gebeurt samen met jullie te ontdekken bieden wij deze tours nu ook aan als bedrijfsevent of teamuitje. We maken kennis met enkele ondernemers en je hebt daarnaast de mogelijkheid een vergader- of kennissessie toe te voegen. Een mooi teambuilding uitje of event om aan relaties aan te bieden. Wordt geïnspireerd in Rotterdam!

Impact tour Centrum
Met de komst van het nieuwe centraal station is deze wijk compleet veranderd. Oude kantoorgebouwen maken plaats voor nieuwe en er vestigen zich diverse ondernemers en hubs, zoals vegan restaurant Jack Bean en restaurant en ontmoetingsplek De Nieuwe Poort. Op het Eendrachtsplein drink je eerlijke en heerlijke koffie met een verhaal en achter de Nieuwe Binnenweg is er buurtbistrot Laurensius, waar gewerkt wordt met ambachtelijke producten en de buren elkaar ontmoeten en leren kennen.

Impact tour Zuid Afrikaanderwijk.
De Afrikaanderwijk bloeit. In park de Hef is er de BMX fietsschool waar de jongeren uit deze wijk leren fietsen, veilig en leuk! Bij Rotterdamse Munt worden kruiden geteeld. Een prachtige groene, heerlijk om hier van een kop thee te genieten op het prachtige terras. Er is ook een serre waar vergaderd kan worden. In dit gebied is veel streetart te vinden en ook de toffe Afrikaandermarkt waar de Wijkcoöperatie gevestigd is. Bij Rotterdamsche Confituur wordt Jam gemaakt door jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt. Zij hebben plannen om binnenkort een tea- en lunchroom te openen. Bij Sharp Sharp worden heerlijke vegan gebakjes geproduceerd die er ook nog prachtig uitzien.

Impact tour West – M4H district
Het Makersdistrict is volop in ontwikkeling. 5 jaar geleden is gestart met de Keilewerf waarin zich ook werkplaats Buurman bevindt. De Voedseltuin en voedselbank zijn hier gevestigd. Sinds kort ook het distributiecentrum van Rechtstreex. Een organisatie die de producten van de Boer naar de Rotterdammers in de wijken brengt. De beeldentuin van AVL Mundo. Biologisch dynamisch boeren op de floating farm, waar je ook de koeien mag aaien en de proucten kunt kopen. Een vergadering of kennissessie bij Weelde, een utopische vrijstaat voor creatievelingen, waar je ook heerlijk kunt lunchen, borrelen of dineren.

Bezoek de website >>

Google Maps
Boontje is ons Loontje
Moestuin
Sociaal Werk

  Reviews van Around010 Social Impact event

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden