Uitjes.nl WIN-actie

We gaan samen aan de slag. Dat is een Uitstekende keuze.Wat mag je van ons verwachten: Uitjes.nl betaalt jouw social mediacampagne (Facebook en Instagram. Bij een aanbod van minimaal 4 of meer gratis tickets gratis gaan wij aan de slag en verzorgen we jouw social mediacampagne. Hiermee bereiken we niet alleen jouw specifieke, gewenste doelgroep maar levert het daarnaast nóg veel meer extra voordelen op:

1. Het vergroten van jouw zichtbaarheid

2. Het vergroten van de naamsbekendheid van je uitje binnen jouw doelgroep

3. Het bereiken van een nieuwe (indien gewenst) doelgroep door specifieke targeting op basis van interesses en demografische kenmerken

4. Extra upselling van het aantal verkochte tickets 

Nogmaals: alle bedragen worden geïnvesteerd vanuit Uitjes.nl.  Het kost de uitjesaanbieder dus géén geld, alleen free-tickets!

Hoe werkt het?

1. Je maakt een keuze uit de 5 onderstaande pakketten. Hierbij kijk je naar de totale ticketwaarden die jij als uitjesaanbieder wilt aanbieden. Het gaat hier dus niet om aantal tickets maar om de totale waarde (incl. btw) van de tickets die jij wilt aanbieden.  

Voorbeeld: jij biedt 2 tickets aan van € 90,00 per stuk, de totale ticketwaarden komt dan uit op € 180,00. Je komt dan automatisch uit op pakket 3. 

Voorbeeld: jij biedt 8 tickets aan van € 10,00, de totale ticketwaarden komt uit op     € 80,00. Je komt dan automatisch uit op pakket 1. 

2. Geef jouw keuze door aan een medewerker van Uitjes.nl en jullie kunnen samen de WIN-actie inplannen en je gaan verheugen op een grotere omzet.


Maak een keuze uit één van deze pakketten

Uitjes.nl WIN-actie