Uitjes.nl WIN-actie

We gaan samen aan de slag. Dat is een Uit-stekende keuze. En wat mag je van ons verwachten: Uitjes.nl betaalt jouw social mediacampagne (Facebook en Instagram). Bij een aanbod van minimaal 4 tickets voor onze bezoekers, gaan wij vol aan de slag en verzorgen we jouw door ons gesponsorde social mediacampagne. Hiermee bereiken we niet alleen jouw specifieke, gewenste doelgroep maar levert het daarnaast nóg veel meer extra voordelen op:

1. Het vergroten van jouw zichtbaarheid van jouw specifieke activiteit
2. Het vergroten van de naamsbekendheid binnen jouw specifieke doelgroep
3. Het bereiken van een nieuwe (indien gewenst) doelgroep door specifieke targeting op basis van interesses en demografische kenmerken
4. Extra upselling van het aantal verkochte tickets 

Nogmaals: alle bedragen worden geïnvesteerd vanuit Uitjes.nl. Het kost de uitjesaanbieder dus géén geld, alleen free-tickets!

Hoe werkt het?

1.
Je maakt een keuze uit de 5 onderstaande pakketten. Hierbij kijk je naar de totale ticketwaarden die jij als uitjesaanbieder wilt aanbieden. Het gaat hier dus niet om aantal tickets maar om de totale waarde (incl. btw) van de tickets die jij wilt aanbieden.  

Voorbeeld A: jij biedt 2 tickets aan van € 90,00 per stuk, de totale ticketwaarden komt dan uit op € 180,00. Je komt dan automatisch uit op pakket 3. 

Voorbeeld B: jij biedt 8 tickets aan van € 10,00 per stuk, de totale ticketwaarden komt uit op € 80,00. Je komt dan automatisch uit op pakket 1. 

2. Geef jouw keuze door aan een medewerker van Uitjes.nl en jullie kunnen samen de WIN-actie inplannen en je gaan verheugen op een grotere omzet.


Maak een keuze uit één van deze pakketten
 

Uitjes.nl WIN-actie