TunFun Speelpark

Amsterdam
Mr. Visserplein 7
1011 RD Amsterdam
Binnen buiten spelen in hartje Amsterdam
Middenin de drukte van de Amsterdamse binnenstad ligt een straat waar kinderen naar hartelust veilig kunnen spelen, zonder hinder van weer of verkeer. Deze straat heet TunFun.

Het speelpark is gevestigd in een oude autotunnel en voetgangerspassage onder het Mr. Visserplein vlakbij het Waterlooplein. De ruimte, met een totale oppervlakte van ongeveer 4.000 m2, is spannend en indrukwekkend door de vorm en ruimtelijkheid. Het straatbeeld van de oude tunnel is zo veel mogelijk in stand gehouden.

TunFun
TunFun is een overdekt speelpark voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Kinderen kunnen hier onder begeleiding hun tijd op sportieve, creatieve en actieve wijze doorbrengen. In TunFun kunnen kinderen doen wat ze het leukst vinden: springen, glijden, dansen, voetballen, klimmen, rennen, eten, feest vieren, lachen, knutselen, rijden, timmeren, lezen, kijken en nog veel meer…..

Peuters
Ook voor de peuters is TunFun uitermate geschikt. Het speeldeel voor de ‘Mini’s’ is afgeschermd, alles is zacht en de peuters kunnen hier naar hartelust kruipen, rennen, springen, spelen, glijden en vallen. Op de peuterochtenden wordt om 11 uur een speciale activiteit georganiseerd voor de kleine bezoekers. Op maandagochtend: peutergym, dinsdagochtend: voorlezen en op donderdagochtend: peutergym.
Feestjes
Voor kinderen en ouders is TunFun ook de ideale plek om een feestje te vieren: onbeperkt speelplezier, altijd mooi weer en gemakkelijk geregeld.

Bezoek de website >>

    Reviews van TunFun Speelpark

    Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.