Speeltuin Vaesrade en Kinderboerderij

Vaesrade-Nuth
Tulpstraat 59-E
6361 JB Vaesrade-Nuth
Wat in 1966 begon als een eenvoudige buurtspeeltuin, is met een bezoekersaantal van 25.000 per jaar uitgegroeid tot een speeltuin en kinderboerderij met regionaal karakter. Het waren vrijwilligers, veelal mijnwerkers, die met behulp van afgedankt mijnmateriaal deze speelvoorziening uit de grond stampte. Veel is er veranderd, de oude stalen toestellen zijn vervangen door moderne veelal houten speeltoestellen.

Scholen
Scholen, maar ook peuterspeelzalen, uit verschillende regio's bezoeken onze speeltuin en kinderboerderij in het kader van hun jaarlijkse schoolreisje. Onze doelstelling is een speeltuin en kinderboerderij te bieden waar samen spelen van alle bezoekers, groot, klein, goed ter been, slecht ter been, rennend of in een rolstoel mogelijk is. Speeltuin Vaesrade is een speeltuin, die door zijn overzichtelijkheid en het toezicht door vrijwilligers van de stichting een prettige speelplek is voor jong en oud.

Speeltuin
De speeltuin beschikt over een overdekte speelruimte die tijdens slecht weer uitkomst biedt, de kinderen kunnen hier tafeltennis spelen, krijten, bouwen met gigantisch grote schuimblokken. Bij goed weer hebben de kids de beschikking over de klimkoepel, klimtoestellen, klautertoestellen, draaitoestellen, wiptoestellen, fietsen, traktoren, zandbakken, waterbakken, glijbanen. Kortom een speelplek met veel mogelijkheden. Ook kunt in de winkel diverse versnaperingen krijgen tegen zeer redelijke prijzen. Tevens beschikt de speeltuin over een invalidetoilet en een babyverzorgingsruimte. Babyvoeding kunt u in de winkel laten verwarmen.

Bezoek de website >>

    Reviews van Speeltuin Vaesrade en Kinderboerderij

    Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.