Speelparadijs De Bergen

Wanroij
De Bergen Wanroij
Campinglaan 1
5446 PW Wanroij

Een dagje in Speelparadijs De Bergen Wanroij staat garant voor veel speel- en strandpret. Het speelparadijs heeft meer dan vijftig speeltoestellen. Alle vormen van speelplezier zijn aanwezig: schommels, glijbanen, klimtorens en nog veel meer.

Is de schommel te gewoon?
Dan stap je toch in de trapskelter, de minicar of een roeiboot. Je kunt ook een rondje ponyrijden. Of naar de speciaal voor Speelparadijs De Bergen Wanroij ontworpen houten speeltuin gaan. Daar klim je in een boomhut, schommel je in een groot vogelnet of luier je heerlijk in een hangmat. In dit superspeelparadijs aan de rand van het bos met een sfeer die aan vroeger doet denken, heb je eigenlijk tijd te kort. Al die speeltoestellen zorgen nu eenmaal voor een lange dag pret maken, klimmen en ravotten.

Waterpret
Uitgedold? Dan kun je terecht op één van de grote zandstranden rond het kindvriendelijke meer. Het water is uitermate geschikt voor pure waterpret. Een drijflijn geeft zelfs aan waar het water dieper wordt dan 1 meter. Een veilig idee. Doe waar je zin in hebt. Dobberen op een zwemband of een reusachtig zandkasteel bouwen. En pa en ma? Die genieten ongestoord van een weldadig zonnetje. Tenminste als je niet telkens komt vragen of je nóg een keer het water in mag.

Trek of dorst gekregen?
Al dat ravotten maakt je keel dorstig en je maag hongerig. Kom dan naar Restaurant Festina Lente om te smullen van al dat lekkers in Zuid-Amerikaanse sferen. Of rust even uit op het terras van snackpunt de Peperbek met uitzicht op het speelparadijs.

Bezoek de website >>

Google Maps
Zwemmen
van de glijbaan
Kinderen

  Reviews van Speelparadijs De Bergen

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden