Speelboerderij 't Klok'Uus

's-Heer Arendskerke
Wissekerkseweg 6
4458 SH 's-Heer Arendskerke
Binnenspelen
Kinderen kunnen volop klimmen, klauteren, glijden en springen. Voor de allerkleinste kinderen is er een aparte speelhoek met miniglijbaan en ballenbak. Ouders of begeleiders kunnen onder het genot van een drankje, of een kopje koffie met zelfgebakken appeltaart, naar de kinderen kijken in de klimtoestellen. De speeltoestellen voldoen aan alle veiligheidseisen dus je kunt bij ons veilig spelen.

Verder staan er binnen ook diverse spelletjes, tekentafeltjes, tijdschriftentafels en is er een heel leuk computerhuisje waar de kleintjes diverse spelletjes op het beeldscherm kunnen doen. Aan alles is gedacht: handige babyverschoningsruimte, ruime heren- en damestoiletten met verlaagde kinder wc'tjes en verlaagde wastafels. En natuurlijk het ruime invalidentoillet.

Buitenspelen
Op de geasfalteerde skelterbaan kan iedereen zich uitleven op verschillende skelters. Voor de kleintjes is er een apart traptractorcircuit en een zandbak. Verder zijn er nog 2 trampolines en en een groot terras.

Boerengolf
Boerengolf is de boeren variant op het bekende golfspel. Het is een licht sportieve groepsactiviteit voor jong en oud en voor grote en kleine groepen. De club is vervangen door een houten klompje aan een stok en de bal is van groter formaat. Er is een golfbaan van 18 holes uitgezet in de weilanden en het poelbos rond speelboerderij ‘t Klok’Uus. Het doel is om de bal in zo min mogelijk slagen in de put te slaan. De afstand tussen de afslag en de put varieert van 20 meter tot 200 meter. Bij de holes komt u diverse obstakels en hindernissen tegen zoals sloten, meidoornhagen en drinkputten. Na afloop kunt u bij hole 19 ( bar/terras) uitrusten en genieten van een hapje en drankje. Kortom: een bijzondere, leuke en sportieve manier om van de natuur en elkaar te genieten. Tijdsduur 1,5 tot 2 uur. Graag reserveren.

Bezoek de website >>

    Reviews van Speelboerderij 't Klok'Uus

    Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.