Pannenkoekenhuis de 7 dwergen

Sint Agatha
Odiliadijk 6
5435 XA Sint Agatha
Menigeen heeft deze sprookjesachtige plaats bezocht en zich laten betoveren. De een bijkomend van een fiets-tocht of een wandeling, de ander vanwege de heerlijke traktatie op één van de zoete of hartige pannenkoeken.

Sprookjes- en speelkasteel
Kinderen kunnen zich naar hartenlust vermaken in het speelkasteel van Sneeuwwitje en de Prins of lekker dollen in het speelhuis met ballenbak of springen op het luchtkussen. Er is voor de allerkleinsten genoeg te beleven.

Potje midgetgolfen
Naast pannenkoekenhuis de 7 Dwergen ligt een midgetgolfbaan. De midgetgolfbaan heeft 18 holes. Ze beschikken over grote en kleine golfsticks, zodat ook de kleine kinderen samen met de ouders of begeleiders een potje kunnen midgetgolfen.

Pannenkoekenhuis
In de sprookjesachtige ambiance kan je kiezen uit meer dan 100 soorten ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Van een oer-Hollandse met stroop tot en met een rijk gevulde pannenkoek. Bovendien hebben ze ook een scala aan heerlijke voor- en nagerechten. En voor de kinderen... een leuke verrassing bij iedere kinderpannenkoek.

Bezoek de website >>

  Reviews van Pannenkoekenhuis de 7 dwergen

  18 september 2011

  Waardeloos! Ontzettend duur en totaal niet lekker. Wij zijn vorige week de eerste keer geweest en meteen de laatste. 4x pannenkoek en 1 kindernaturel en 6 drankjes 70 euro! En echt niet lekker. Nu je het er over hebt hoor ik heel veel negatieve verhalen......gewoon ranzig reageerde iemand.

  Gerrits
  Gerrits
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.