Kinderspeelparadijs Aeolus

Sexbierum
Hearewei 24-A
8855 AZ Sexbierum
Speel- en doe park Aeolus heeft veel te bieden. Aeolus is een glazen piramide met 3 verdiepingen vol vermaak en educatie gebaseerd op wind, water en energie. Hieraan vast bevindt zich een 1.300 m² grote speelhal, ingericht naar het Ballorig concept. Tevens beschikt Aeolus over en zeer groot buitenspeelterrein.

Vermaak en educatie
Binnen kan je technogolfen (een soort midgetgolf met technische snufjes), de muziekstudio (waar je zelf een CD mag opnemen) induiken en gebruik maken van computers met educatieve spelletjes. Verder is er een overdekte speelhal met springkussens, trampolines, ballenbakken, klimtoestellen en nog veel meer. Speciaal voor kinderen tot vijf jaar is een apart speelgedeelte ingericht, zodat ook de allerkleinsten rustig kunnen spelen.

De waddeneilanden
Er kan ook buiten gespeeld worden. Het buitenspeelterrein heeft als thema "de waddeneilanden". Het is een grote grasweide, met springkussens, een levensgroot MIG vliegtuig en vuurtorens, die op schaal zijn nagebouwd. In elke vuurtoren valt iets spannends te beleven. Voor de ouders of begeleiders is er een ruim terras.

Bezoek de website >>

  Reviews van Kinderspeelparadijs Aeolus

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden