Het Land van Ooit

Drunen
Parklaan 40
5151 DG Drunen
Een Land van Ridders en Reuzen, waar kinderen de baas zijn! Welk kind droomt er niet van om één dag de baas te zijn? Dat kan alleen maar in Het Land van Ooit, want daar zijn kinderen de baas! Dit Land zit vol verhalen en spannende avonturen. Ontmoet stoere Ridders en prachtige Jonkvrouwen of kom spelen met Kloontje het Reuzenkind. Naast deze ontmoetingen is het mogelijk om de diverse acts, shows en voorstellingen te bezoeken met als hoogtepunt, het meeslepende Riddertoernooi, waarin stoere Ridders strijden om Prinses Satijn.

Nieuw in Het Land van Ooit!
In Reuzenland is er dit jaar een prachtig nieuw Speelkasteel te bewonderen. Het houten kasteel bevat onder andere een hangbrug, een wiebelbrug en speeltorens. Het nieuwe Speelkasteel biedt ruimte om te klauteren, hangen, kruipen, glijden en balanceren. Kortom alles, wat bij een echt avontuur hoort! Natuurlijk barst Het Land van Ooit ook dit jaar weer van vele enthousiaste Ooiters, die allemaal hun eigen verhaal willen vertellen. Welke verhalen, zie je in het overzicht van de nieuwste voorstellingen.

Sterk en Satijn
Dit jaar is er echter speciale aandacht voor de 2 nieuwste bewoners van Het Land, Ridder Sterk en Prinses Satijn. Zij zijn een absoluut droompaar. Prinses Satijn is gracieus en mooi. Iedereen kijkt naar haar. Maar Satijn is niet alleen mooi van de buitenkant, ze heeft een sterk en goed karakter. Ridder Sterk is Ridder net als zijn vader en grootvader en overgrootvader. Hij is verantwoordelijk voor de veiligheid van de Ooiters en Het Land. Deze taak neemt hij zeer serieus. Dames vallen voor hem, maar hij heeft dat niet in de gaten. Hij hield zich niet bezig met het vrouwelijk schoon, tot hij Satijn zag……

Bezoek de website >>

    Reviews van Het Land van Ooit

    Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.