Bestel kaartjes

Familiepark DippieDoe

Best
Ekkersweijer 1
5681 RZ Best
De waaghalzen stappen in achtbaan Tyfoon en de allerkleinsten kunnen lekker spelen in de Softplay hoek of de speelhaven. Tussendoor kom je tot rust bij één van de dinner points op het park. Maak onbeperkt gebruik van alle attracties! Klimmen, glijden, zweven, voor ieder wat wils. Geen fijn weer? Geen probleem! In het binnenspeelland met de leukste kinderkermis is er geen kind wat zich zal vervelen. Bij warm weer kun je zonder toeslag ook lekker zwemmen op het strandpark.

Schoolreis
Je schoolreisje wordt één groot feest bij Familiepark DippieDoe! Speel de hele dag onbeperkt met al je klasgenootjes en geniet van een heerlijke lunch, pannenkoeken of frietjes!

Kinderfeest
Voor het allerleukste verjaardagsfeest moet je bij Familiepark DippieDoe zijn! Ontmoet elkaar in je eigen kindercaravan en speel de hele dag onbeperkt met al je vriendjes!

Winter DippieDoe
Proef de gezellige sfeer van de winter! Tijdens Winter DippieDoe kun je de hele dag binnen én buiten spelen (mits het weer het toelaat) waarna je lekker op kunt warmen met een kop Chocolademelk.

Bezoek de website >>

  Kaartjes met korting voor Familiepark DippieDoe

  Tripper
  Ga voor een van de beste deals bij Tripper.nl en ontvang direct ticket per e-mail.
  Ticket vanaf € 6,75 per persoon
  AD Webwinkel
  AD Webwinkel.nl heeft elke dag nieuwe aanbiedingen met hoge korting. Je ontvangt de tickets direct per e-mail.
  Ticket vanaf € 9,72 per persoon

  Reviews van Familiepark DippieDoe

  6 mei 2019

  Gezellige speeltuin die ligt in een mooie omgeving. Ook is er een gedeelte binnen voor de koude of natte dagen. Wel een aanrader voor de kleintjes.

  Pieter

  19 januari 2015

  Leuke attracties voor binnen en buiten. Kinderen kunnen gewoon lekker gaan spelen, terwijl ouders rustig aan het terras zitten. Alleen is de minimum lengte van sommige attracties een beetje vreemd.

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden