Chimpie Champ

Oosterhout
Chimpie Champ Oosterhout
Stationsstraat 21-c
6678 AA Oosterhout

Chimpie Champ, dé speeljungle voor apen van 1 tot 12 jaar, is een overdekte, veilige, overzichtelijke en avontuurlijke speel-tuin. De gehele speelomgeving is uitgevoerd in het thema `Dieren en Jungle`. Giraffen, tijgers, papagaaien én natuurlijk veel ´knuffel’ apen zorgen voor een speels karakter van de speelomgeving. In de zomerperiode beschikt Chimpie Champ over een kleine midget golf baan (buiten) en een zonnig terras.

Speelgedeelte voor kleine apen tot ca. 4 jaar
Alle speelelementen voor de jongste bezoekers staan op een grote zachte mat. Dit is dé gelegenheid voor de kleine apen om de grote wijde speelwereld kruipend, klimmend en lopend, voorkomen veilig te verkennen. Klimmen,klauteren, glijbaantjes, ballenbakken, kralentafels, loopauto´s, bouwblokken maken spelen bij Chimpie Champ tot een groot feest!

Speelgedeelte voor de grote apen tot 12 jaar
Een grote speelconstructie met veel kruip-en klimbuizen, ballenbakken en glijbanen staat garant voor een geweldige uitdaging. Swingen kan de hele dag in de disco met blacklight en spiegels (v.a. dit najaar), salto´s maak je op de trampolines of het springkussen en elkaar achtervolgen doe je op de driewielers of de scatekarts. Met de bouwblokken maak je je eigen bouwsels en je kunt je hersens laten kraken bij het MEGA grote schaakspel.

Al spelend leren bij Chimpie Champ
Chimpie Champ ondersteunt diverse goede doelen waaronder Stichting AAP en Stichting Bos. In de speeljungle hangt een puzzeltocht met vragen van Stichting AAP. Kids for Animals heeft een eigen partykamer. Regelmatig worden extra knutsel- en spel activiteiten ter ondersteuning van kinderdoelen georganiseerd. Max Havelaar is de koffie- en thee leverancier. Zo hoopt Chimpie Champ de kinderen spelenderwijs iets bij te brengen over de wereld om hun heen.

Brasserie Chimpies Corner
Voor de volwassenen is er een comfortabele zitgelegenheid in de speeljungle, in het zicht van de spelende kinderen, of bij de bar in het restaurant gedeelte. Koffie, thee, gebak, verse broodjes, friet met snacks, poffertjes en heel veel limonade voorkomen hongerige magen en dorstige kelen. Chimpie Champ schenkt ook wijn en bier en serveren een bittergarnituur.

Chimpie’s aandenken mee naar huis
Chimpie Champ heeft twee eigen CD´s met o.a. de heuse Chimpie-rap. T-shirts, knuffels, buttons, en nog veel meer zijn een leuk aandenken aan dit speel-uitje.

Bezoek de website >>

Kinderuitje
Speeltuin
Chimpie Champ
Kinderfeestje

    Reviews van Chimpie Champ

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden