Attractiepark Sprookjeshof

Zuidlaren

Het sprookjespark is een belevenis op zich, met vele uitbeeldingen van beroemde sprookjes. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Assepoester, Peter Pan, Sneeuwwitje, Doornroosje, Hans en Grietje of Robin Hood bij het kasteel van Nottingham.

Speeltuin
In de speeltuin kun je genieten van verschillende attracties, zoals een overdekt luchtkussen, ballenbad, de "Berenboot" glijbanen, een grote klimberg en een airtrampoline. Door de hele speeltuin vind je ook schommels, draaimolens en trampolines. Voor de allerkleinste gasten is er een peuterhofje ingericht met kleine glijbaantjes, schommels en wip-wapjes.

Kinderboerderij
Er bevindt zich in het park een kinderboerderij waar talloze dieren vrij rondlopen. Als de kinderen durven mogen ze de dieren aaien.

Kabouter Klauter Kasteel
Het Kabouter Klauter Kasteel is een 3000 m² groot overdekt speelkasteel met wel 3 verdiepingen. Je vindt er allerlei attracties, zoals een luchtkussen met hindernisbaan, Western speelkasteel, spidertoren, glijbaan, klimberg en nog veel meer. Voor de allerkleinste gasten is een peuterzone met allemaal zachte wipjes, glijbaan en twee computers. Ook is er een sprookjestheater waar je even rustig naar het verhaal van de gouden appel kunnen kijken als je even geen zin meer hebt om te spelen.

Rondvaart over het Zuidlaardermeer
Tegen extra betaling kan in combinatie met een bezoek aan het attractiepark eveneens een rondvaart over het Zuidlaardermeer gemaakt worden. De rondvaart "Berend Botje" biedt plaats aan bijna 100 personen en is een belevenis op zich. De boot is verwarmd en goed toegankelijk voor mindervalide.

Google Maps

Adres

Attraktiepark Sprookjeshof
Groningerstraat 10
9471 AR Zuidlaren

Uitjes in de buurt

Den Haag
Ticket vanaf € 17,50
MadurodamMadurodam
Biddinghuizen
Walibi HollandWalibi Holland
Middelburg
Mini MundiMini Mundi
Amsterdam
Bieden vanaf € 1,00
The Amsterdam DungeonThe Amsterdam Dungeon

Reviews van Attractiepark Sprookjeshof

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.