Ark van Noach

Dordrecht
Maasstraat 14
3313 CR Dordrecht
Op circa 20.000 m² vind je presentaties over de geschiedenis van Noach, wetenschappelijke achtergrond informatie, schilderingen rondom het thema, filmzalen en een restaurant waar je heerlijk kunt genieten van het uitzicht over rivier de Merwede en de stad Dordrecht. Ook zijn er aan boord twee grote amfitheaters waar verschillende evenementen plaatsvinden zoals concerten, musicals en nog veel meer. Tevens zul je verschillende levende dieren en polyester replica's van dieren tegen komen. De "Ark belevenis" neemt je mee terug naar het verhaal van Noach.

Bezoek de website >>

  Reviews van Ark van Noach

  28 februari 2015

  Was redelijk verwaarloosd. De meeste TV's stonden uit. Ze waren aan het boren, dus de TV die het deed kon je niet horen. Het was ijskoud en er waren zeer weinig levende dieren. De speurtocht voor kinderen van 3 tot 5 is veel te moeilijk en dat na zoveel energie. De prijzen echt niet waard.

  19 juli 2014

  Indrukwekkend om te zien, maar sommige dingen zijn wel verwaarloosd. Het personeel in het restaurant had duidelijk geen zin in werken. Toch is het een leuk uitstapje voor kinderen. Het vult geen dag, maar wel een uurtje of twee.

  16 juni 2014

  Mooi ingericht en leerzaam. De moeite waard.

  Elseliene
  Elseliene
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.