Kabelbaan Valkenburg

Valkenburg aan de Geul
Neerhem 44
6301 CJ Valkenburg aan de Geul
Het entreekaartje Kabelbaan geeft recht op retour met de kabelbaan.

Rodelbaan
Met hoge snelheid suis je de 325 en 375 meter lange rodelbanen naar beneden. Geheel automatisch verzorgt de sleeplift de retourrit naar het beginpunt. Een attractie voor zowel jong als oud. Ideaal voor bedrijven, scholen, sportclubs en familiegroepen.

Wilhelminatoren
Ontdek vanuit de top van de Wilhelminatoren het adembenemende uitzicht over Valkenburg en het Geuldal. Na deze beklimming is het heerlijk vertoeven en genieten op het mooiste terras van Valkenburg.

Laser-Games in de Grotten
Gewapend met een lasergun en vest ga je in een door blacklight en discolights verlicht gangenstelsel op zoek naar de tegenstander. De mystieke rook maakt het extra spannend. Tijdens het spel dat 20 minuten duurt kun je punten verzamelen door de tegenstander te raken en de verborgen "mijn". Deze mijn kan er verder nog voor zorgen dat je tijdelijk de kleur van de tegenstander krijgt (spy-mode). De "Stealth mode" zorgt ervoor dat het een korte tijd lijkt alsof je "dood" bent (de lampjes gaan uit) in werkelijkheid kun je gewoon blijven doorschieten. Maar pas op als de mijn merkt dat u te lang op hem schiet dan....... schiet hij terug en kost het je een hoop punten.

Enkele spelregels voor de lasergames:

Uitsluitend op afspraak
Er kan alleen contant betaald worden
Minimaal 6 personen


Bezoek de website >>

  Reviews van Kabelbaan Valkenburg

  17 oktober 2011

  Met de familie zijn we naar de Kabelbaan in Valkenburg gegaan. Erg mooie omgeving en een erg mooit uitzicht. De rodelbaan was super! Alleen voor m'n opa en oma was er wat minder te doen. Ook erg vriendelijk personeel.

  De  Meer
  De Meer
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.