Bestel kaartjes

Klimbos Garderen

Uddel
Centraal op de Veluwe, midden in de natuur vindt u Klimbos Garderen. Door een uniek zekersysteem waarbij u continu gezekerd bent, is dit het veiligste klimbos van Nederland. In Klimbos Garderen vindt u diverse parcoursen, waaronder een parcours met uitsluitend tokkels en een parcours vol met fun onderdelen. Ook voor de ongeoefende en minder sportieve klimmers is dit klimbos dus zeer geschikt!

Klimbos Garderen is voor iedereen die minimaal 1.20 meter lang is en maximaal 120 kg weegt toegankelijk. Het park bestaat uit zeven verschillende parcoursen: een "Fun parcours" waarin iedereen uit de voeten kan via de japansebrug en het spinnenweb, een "Challenge parcours" waarin u met een skateboard of aan een bungeekoord van boom naar boom gaat en dan voor de echte diehards is er het "No limit parcours" en het "Tokkel parcours" waarbij u van boom naar boom roetsjt. Dit is een parcours waarvan het hoogste punt op 18 meter hoogte ligt en dan ook voor de echte durfals geschikt is. Daarnaast is er het "MARVEL Superhelden parcours" waar een tokkel halverwege en een gave glijbaan op het eind weten te verrassen! Als een ware superheld roetsj je door de bomen. En niet te vergeten het parcours "Discover", voor de echte avonturier. Dit parcours kent een unieke hoogte van 25 meter en wordt gekenmerkt door de fiets die in het parcours verwerkt zit. Durft u het aan om naar het volgende platform te fietsen? En ten slotte ons nieuwste parcours "Balance", waarbij uw evenwicht continu op de proef wordt gesteld. Lukt het u om het parcours te doorlopen zonder uit balans te raken?

Op alle parcoursen zijn educatieve elementen aangebracht, zo leert u onderweg nog iets over bos!

Bezoek de website >>
Google Maps

  Bestel op Uitjes.nl met 15% korting op tickets

  KORTINGSCODE: UITJESKLIMBOS

  Speciaal voor jou heeft Uitjes.nl bij Klimbos Garderen extra korting kunnen afdingen. Reserveer hieronder en gebruik bij het reserveren de kortingscode ‘UITJESKLIMBOS’ en ontvang de korting direct!

  Reviews van Klimbos Garderen

  Superleuk

  23 oktober 2017

  Heel leuk, vooral het tokkel parcours!

  Sander Elders
  Sander Elders
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.