Dynasty

Krimpenerwaard
Kazerneplein 1
2871 CZ Krimpenerwaard
Voor- en tegenspoed, aantrekken en afstoten, intriges en koninklijke ambities kenmerkten de dynastieën Van Kempen en Begeer.

Machtige families met koninklijke ambities; fabrikanten die de wereld en echte royalty als hun klanten hadden. Voortdurend in de weer om macht te krijgen of te houden. Groots en meeslepend in alles wat ze deden. Een lange en rijke historie in Zilver.

Vakmanschap, handelsgeest, innovatie, design, durf en gedrevenheid, sociaal en royaal bracht hen als fabrikanten van Zilveren gebruiksvoorwerpen tot in de hoogste kringen in binnen- en buitenland.Glinster & Glamour in Zilver.

Wie waren deze majestueuze invloedrijke families? Welke relaties hadden zij onderling, tot elkaar en met de mensen in de fabrieken?

Verhalen en Zilver worden samengebracht in het Nederlands Zilvermuseum in de allesomvattende tentoonstelling Dynasty: glinster & glamour. De tentoonstelling vertelt het verhaal van de Zilverfabrieken van Van Kempen en Begeer; de opkomst, ontwikkelingen maar ook de strubbelingen van elke generatie.

Het is een kroniek vol verhalen van de mensen voor- en achter de schermen van méér dan Koninklijke Van Kempen en Begeer.

Bezoek de website >>
Google Maps
Dynastie glinster en glamour

  Reviews van Dynasty

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden