Finaleshow Miss Nederland 2018

Scheveningen
Miss Nederland
Circusstraat 4
2586CW Scheveningen

Op maandag 9 juli laten de twaalf prachtige finalisten tijdens een spannende show zien wat hun talenten zijn.

Eén van hen wordt deze avond gekroond tot Miss Nederland 2018 en vertegenwoordigt ons land later dit jaar bij Miss Universe. De finaleshow van Miss Nederland 2018 wordt een avond vol entertainment met diverse optredens van bekende Nederlandse artiesten. De presentatie is in handen van Kim Kötter en Viktor Brand.

Kaarten zijn te koop via de website van Eventim.

Presentatrice Kim Kötter en Monica van Ee van hannah Skin Improvement -eigenaren van de Miss Nederland Organisatie- zijn trots op de nieuwe locatie.

Kötter: “Stage Entertainment is faciliterend partner van Miss Nederland en maakt het mede mogelijk dat de finaleshow dit jaar in het AFAS Circustheater plaatsvindt. A dream come true. Samen met Viktor Brand neem ik de presentatie van de finaleshow voor mijn rekening. En iedereen kan erbij zijn!".

Net als de afgelopen 3 jaar zitten onder anderen Albert Verlinde en William Rutten in de jury. Ook de bekende Miss uit 2016, Zoey Ivory, neemt dit jaar plaats in de jury. De finaleshow zelf bevat volop entertainment, zoals een optreden uit The Lion King, van eliZe, Tommie Christiaan en vele anderen. Kim Kötter belooft: “Het wordt een amusementvolle en bovenal spannende avond, waarbij de bekendmaking van Miss Nederland 2018 natuurlijk de kroon spant.”

Bezoek de website >>

    Reviews van Finaleshow Miss Nederland 2018

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden