Kerst-lipdub/videoclip

Op Locatie (Nederland en België)

Op Locatie (Nederland en België)
Teambuilding, promotie or just for fun... maak samen met ons een professionele lipdup/videoclip op jullie favoriete kerstnummer.

Voor een eindresultaat met de 'WOW-factor', want daar gaan we tenslotte voor, zal er nauw moeten worden samengewerkt. Door jullie zelf maar vanzelfsprekend wel onder begeleiding van onze ervaren en professionele cameracrew.

Het nummer maar ook de locatie kan zelf worden uitgekozen, bijvoorbeeld jullie eigen locatie, een goede promotie voor het bedrijf, school etc. Tip... spreek gezamenlijk een kerstwens uit voor de camera, de clip met kerstwens kan dan bijvoorbeeld worden geplaatst op de website.

Samen playbacken of meezingen, acteren, verkleden, de kerstmutsen, attributen en zelfs ‘sneeuw’, dat levert ongetwijfeld plezier en leuk beeldmateriaal op. Dit beeldmateriaal wordt in de studio gemonteerd en het geluid wordt dan ook vervangen door die van het originele nummer. Voor elke deelnemer wordt de lipdub op dvd gezet en tijdens een fotoshoot wordt er een toepasselijke kerstfoto gemaakt voor de hoes. De lipdub wordt tevens digitaal toegestuurd zodat deze dus eventueel in een optimale beeldkwaliteit kan worden geplaatst.

Ho Ho Ho Santa Claus is coming to???

Bezoek de website >>
Kerstvideoclip Maken
Gezellige Kerstvideo maken

  Reviews van Kerst-lipdub/videoclip

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden