Online Escape Room

Online
Raccoon Serious Games

Online

De opzet.

De manier waarop we werken verandert. Hybride werken of thuiswerken wordt de norm. Hoe zorg je in veranderende tijden dat jouw team een geoliede machine blijft? En hoe zorg je voor een goede onboarding? De Gouden Koers is een online escape room die je gaat helpen. Door teamleden plezier te laten hebben met elkaar, zorg je voor (extra) verbinding en krijgt de teamgeest een boost! Het is daarbij ook mogelijk om de teambuilding game te personaliseren voor jouw bedrijf.

Het verhaal.

Na een zware storm lijd je schipbreuk. Aangespoeld op een eiland, vind je team flessenpost. Jullie vinden een schatkaart. Eentje die niet alleen leidt naar de legendarische schat van Santiago Santos, maar ook naar een veilige thuiskomst. Je kunt de schat alleen maar vinden als je goed samenwerkt! Gaat het jouw team lukken?

De teambuilding game is visueel en laagdrempelig van opzet. De Gouden Koers is multifunctioneel inzetbaar. Bijvoorbeeld als onderdeel van een teamdag, om nieuwe teams aan elkaar te laten wennen of om nieuwe medewerkers kennis te laten maken met elkaar.

Bezoek de website >>

De Gouden Koers
Online Escape Room
De Gouden Koers
De Gouden Koers
De Gouden Koers

  Handig om mee te nemen!

  Reviews van Online Escape Room

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden