Landal Veluwse Hoevegaerde Landal

Putten
Krachtighuizerweg 38
3881PD Putten
Het perfecte vakantiepark voor de echte groenliefhebbers, hier wordt je één met de natuur.

Je zit hier heerlijk in het midden van de prachtige Veluwe die je lekker samen of met het gezin kan gaan verkennen. Fiets of wandel gezamenlijk door de natuur en geniet van de frisse lucht in het bos en op de heide. In de omgeving zijn ook verschillende leuke dieren uitjes zoals: Dolfinarium, Burger’s Zoo en Dierenpark Amersfoort.
In de zomer kan je ook lekker afkoelen in het buitenzwembad, deze is geopend van 1 mei tot 1 oktober. Als het nog niet zo lekker warm is buiten dan wordt dit zwembad heerlijk verwarmd. Natuurlijk is er voor de kleintjes ook een peuterbad waar zij lekker met het water kunnen spelen.
Voor de kinderen is er ook genoeg te doen! Er zijn meerdere speeltuinen op het park, een midgetgolfbaan, een airtrampoline, een dierenweide, midgetgolfbaan en een fun&entertainment-programma. Dagelijks zijn er allerlei leuke activiteiten speciaal voor de kinderen zoals een voetbaltoernooi of je kan je laten schminken.

Het vakantiepark richt zich ook erg op sporten zo is er een tennisbaan, voetbalveld, tafeltennistafel, volleybalveld, maxi schaakspel en een spellenverhuur.
Op dit gezellig vakantiepark is er genoeg te doen en hoeft niemand zich te vervelen, en natuurlijk kan je er ook heerlijk ontspannen.
Kijk snel op de website of er nog een datum vrij is wanneer jij gezellig met het hele gezin hier naartoe kan!


Bezoek de website >>
Google Maps
Landal Veluwse Hoevegaerde Landal
Bezoekers die vissen
Mini golf

  Reviews van Landal Veluwse Hoevegaerde Landal

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden