Speeltuin Jeugdland

Hillegom
Sportlaan 86
2182KT Hillegom
Buurthuis / Speeltuin Jeugdland Hillegom is uit Hillegom niet meer weg te denken. Deze speeltuin / buurthuis is al meer dan vijftig jaar op haar plekje aan de Sportlaan 86 te vinden. Jeugdland Hillegom is niet alleen een speeltuin / buurthuis waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen, maar ook een speeltuin waar het bol staat van de activiteiten. Er is een speciale activiteitencommissie in het leven geroepen, die jaarlijks garant staat voor een scala aan activiteiten. Zo organiseert speeltuinvereniging Jeugdland Hillegom leuke uitjes naar workshops, sportactiviteiten en pretparken, maar is er ook knutselen in het speeltuingebouwtje, is er een jaarlijkse barbecue voor de kinderen en wordt er steevast een opening - en een sluitingsfeest georganiseerd.

Het speeltuingebouwtje kan gehuurd worden voor kinderpartijtjes.

Er is een klaverjasclub, die om de week op dinsdagavond, die bijeenkomt in het speeltuingebouwtje.

Iedere eerste maandag van de maand wordt er in de wijk Brouwerlaan/Havenkwartier oud papier opgehaald. Dit wordt gedaan door vrijwilligers.

Vrijwilligers zijn van cruciaal belang om Speeltuinvereniging Jeugdland Hillegom draaiende te kunnen houden. De hele speeltuin is afhankelijk van vrijwilligers. Zo bestaat het bestuur uit vrijwilligers, helpen vrijwilligers de speeltuin bij diverse activiteiten, doen zij het onderhoud en houden ze toezicht, die ervoor zorgen dat de kinderen uit Hillegom tijdens het seizoen, vijf dagen per week veilig kunnen spelen.

Bezoek de website >>
Google Maps
Speeltuin Jeugdland

  Reviews van Speeltuin Jeugdland

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden