Labyrinth der Zinnen

Boekelo
Welenmosweg 1
7548 RT Boekelo
Labyrinth der Zinnen in Boekelo nodigen verschillende labyrinten jong en oud uit om een speels avontuur aan te gaan. Je zintuigen spelen daarbij een hoofdrol en leiden je de weg door werelden vol leerzaam avontuur. Moet je, je laten leiden door kleuren, geuren of tastervaringen? Word je op het verkeerde been gezet door een illusie? In het Land van Vertrouwen kan daar zelf een antwoord op gevonden worden.

Zintuiglijk avontuur
Via de ticketverkoop in het Paviljoen zijn extra plantenroutes verkrijgbaar die door gebruik te maken van je eigen zintuigen meer uitleg geven over de vele bloemen en planten die in het belevingspark aanwezig zijn. Kies voor de ruikroute, de medicijnroute of de voelroute en test je plantenkennis of laat je gewoon door je zintuigen leiden.

Speurtochten
Een leuke aanvulling op een bezoekje aan Labyrinth der Zinnen! Een speurtocht door Labyrinth der Zinnen in Boekelo is een ontdekkingsreis die je op verschillende manieren kunt beleven. Je bent natuurlijk geheel vrij om het park naar eigen inzicht te doorkruisen. Maar voor wie meer wil weten over de planten en bloemen die je in het park tegenkomt, zijn er speciale belevingsroutes uitgestippeld. De speurtochten waarmee je je eigen kennis kunt testen gedurende je tocht door het park, zijn verkrijgbaar bij de centrale balie. Je kunt kiezen uit verschillende speurtochten.

Bezoekers met een handicap
Door de aanleg van speciale wandelpaden is het Land van Vertrouwen goed toegankelijk voor bezoekers met een handicap.

Combinatie met de Museum Buurt Spoorweg
Minimaal 2,5 uur aan avontuur is uit te breiden met een unieke treinrit georganiseerd door de Museum Buurt Spoorweg. De Museum Buurt Spoorweg bezit 7 stoom en 10 diesel locomotieven, prachtig gerestaureerde rijtuigen en goederenwagons. In Haaksbergen kan tevens een bezoek gebracht worden aan een heus spoorwegmuseum en in Boekelo bevindt zich een grote opslagloods. Opstappen is mogelijk in Boekelo en Haaksbergen maar ook Labyrinth der Zinnen in Boekelo heeft een eigen opstaphalte: Perron Zoutindustrie.

Bezoek de website >>

  Reviews van Labyrinth der Zinnen

  19 oktober 2012

  Heb nog nooit zoiets meegemaakt in negatieve zin: dit kan echt niet! Het merendeel van de dingen die er te doen zijn volgens de plattegrond zijn niet aanwezig, nog niet af of ze zijn kapot en drastisch aan onderhoud toe. Ga er niet vanuit dat je je hier een hele dag kan vermaken zoals de website vermeld! Voor een gezin van 5 waren wij bijna € 50,- kwijt aan entree. Je krijgt echt geen waar voor je geld. Het gedachtegoed om bezoekers een fijne dag te laten beleven is helaas ver te zoeken...

  Sonja
  Sonja

  10 januari 2011

  Het park heet sinds 2011 Labyrinth der Zinnen. Het is helemaal opgeknapt en zeker de moeite waard.

  Lida
  Lida

  28 juli 2010

  Zoo Labyrinth Boekelo heeft sinds dit voorjaar geen diersoorten meer en heet nu alleen maar Labyrinth Boekelo! Wel een achteruitgang zeg.

  Amery
  Amery
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.