Kasteeltuinen Arcen

Arcen
Lingsforterweg 26
5944 BE Arcen
Het omgrachte kasteel heeft een grootse uitstraling die je terugvoert naar de 17e eeuw. De eerste verdieping is historisch ingericht met meubelen en schilderijen. Hier beleef je de geschiedenis van Kasteel Arcen. Op de "Van Gelder" etage vinden regelmatig exposities plaats. De prachtige zalen en sfeervolle gewelven in de kasteelkelders zijn een unieke setting voor feesten en partijen.

Kleurrijke metamorfose
Elk seizoen heeft zijn eigen charme. In de lente komen de tuinen tot leven, de zomer overlaad je met kleuren en geuren. Tijdens de herfst ondergaat het park een indrukwekkende metamorfose. In alle seizoenen vormen de tuinen een bijzonder decor tijdens een ontspannen wandeling. Kasteeltuinen Arcen is een park om lief te hebben!

Tuinen
Laat je verrassen door de kleuren en geuren in het romantische Rosarium. Ga op reis door Europa en Azië in De Vallei, leer de (sub)tropische plantenwereld kennen in de Casa Verde en kom tot rust in het schaduwrijke Lommerrijk. Elke tuin in Kasteeltuinen Arcen biedt een nieuwe, groene ervaring.

Horeca
In de (diverse) horecagelegenheden zoals het Koetshuys en het Bergpaviljoen kun je ook genieten van warme en koude versnaperingen. Vanaf de terrassen heb je een overweldigend uitzicht over de kleurrijke tuinen.

Bezoek de website >>

  Reviews van Kasteeltuinen Arcen

  21 juli 2016

  Erg leuk. We hebben hier een hele gezellige dag beleefd met de familie.

  Bojoura  Boelens
  Bojoura Boelens
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.