Het Aardbeienterras

Rijsbergen
Pannenhoefsebaan 31
4891 ZA Rijsbergen
Op het terras kunt u genieten van bijvoorbeeld een aardbeienbiertje en onze 'stawberryfields forever' lunch! Er is een speeltuin met kinderboerderij en bij wat minder weer beschikken we ook over verschillende binnenlokaties.

Het Aardbeienterras is gelegen in het buitengebied van Rijsbergen (Noord-Brabant) nabij Breda, aan de Belgische grens. Op een steenworp afstand ligt het prachtige natuurgebied 'De Pannenhoef'. Dit maakt het terras uitermate geschikt als begin of eindpunt voor fiets en wandeltochten. Voor meer informatie kijkt u op onze site.

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van Het Aardbeienterras

  1 september 2013

  Een geweldige dag gehad. Lekker aardbeien geplukt en de kinderen hebben lekker gespeeld. Voor weinig geld alleen de aardbeien en drinken. Toch een top dag gehad. Is al weer een maand geleden en onze kids hebben het er nog over.

  Fam.  Schols
  Fam. Schols

  17 juli 2013

  Helemaal geweldig. Erg eenvoudig en daarom was het ook zo gezellig. Onze meiden van 6 en 7 hebben zelf aardbeien geknipt en dat heeft erg veel indruk gemaakt. Niettemin het diploma die ze hebben gekregen. De jongste van de 2 wilde niet meer naar huis vanwege de buitenspeeltuin. Gewoon een geweldige middag. En wij gaan zeker terug.

  Richard
  Richard

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden