Familie Park CactusOase

Ruurlo
Jongermanssteeg 6
7261 KA Ruurlo
Wat begon met een hobbykasje groeide uit tot familiepark de CactusOase, gerund door het tuindersechtpaar Anny en Bert van der Meer. Dit woestijnlandschap onder glas biedt onderdak aan duizenden uiteenlopende soorten cactussen, planten en enkele tropische vogels.

Er zijn leuke kinderactiviteiten rondom het cactus thema zoals potjes schilderen, speurtochten en diverse spelletjes (oa. voetbal, sjoelen, biljart). Verken de diverse attracties op de rolstoeltoegankelijke paden. Bekijk de Indian Art Gallery, de rotstuin, de grafkelder met schatkamer en de modelspoorbaan van modelspoorvereniging 'De Seinpaal'. Ook buiten is het goed vertoeven op het terras, vlakbij vijvers met vissen en aaibare pony's.

Permanente tentoonstelling
Beleef de geschiedenis opnieuw met het Nostalgiehuis en de permanente landbouwwerktuigen tentoonstelling van de Historische Vereniging 'Old Reurle'.

Tijdelijke kunstexposities
Gedurende het hele jaar vinden er diverse exposities en evenementen plaats. Kijk voor details op de de website.

Bezoek de website >>

  Reviews van Familie Park CactusOase

  1 november 2016

  Het is gewoon leuk om hier eens rond te kijken. Cactussen, treinen, dieren en oud tuinbouwgereedschap. Wij hebben ons prima vermaakt.

  Rien  Herbert
  Rien Herbert

  3 mei 2016

  Het was een gezellige en aparte ervaring. De hele familie, van groot tot klein, heeft zich goed vermaakt. Zeker de moeite waard om nog eens te gaan.

  Thea
  Thea

  15 april 2015

  Ik kom hier nu al een jaar en geniet nog elke keer van de vele Cactussen, de oudheidskamer en de rust die je vind in de kas. Het is hier gewoon geweldig om rond te lopen. Telkens zie je weer wat anders en ook de eigenaren van de cactussen zijn geweldige mensen. Ze staan klaar voor je om alles te vertellen wat je maar wilt weten.

  Tony  staal
  Tony staal
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.

  24 maart 2013

  Dit was (helaas) een éénmalig bezoek voor ons. Tentoonstelling en Cactustuin zijn niet meer van deze tijd. Matig onderhoud. Het gehele complex kan een facelift gebruiken.

  John
  John