Buitencentrum Boomkroonpad

Drouwen
Steenhopenweg 4
9533 PN Drouwen
Een spannende tocht door de worteltunnel en vervolgens door de toppen van de bomen. Dat kan alleen bij Buitencentrum Boomkroonpad in de boswachterij Gieten-Borger.

Verschillende mogelijkheden
Na de "klim" over het Boomkroonpad zijn er wandelroutes met verschillende afstanden uitgezet, een duidelijke folder wijst je op de verschillende wetenswaardigheden. Verder zijn er mogelijkheden om samen met de boswachter te speuren naar sporen, daarnaast zal hij tijdens de wandeling je ook meer vertellen over andere zaken die met de natuur te maken hebben. Voor kindermiddagen is er de mohgelijkheid om op een speciale vuurplaats broodjes te bakken, een belevenis voor de kinderen.

Speelbos
Na afloop ravotten in het speelbos, waar niets hoeft en heel veel mag! Hutten bouwen en met vlotten dobberen. Jezelf verstoppen achter de stobbe's van omgevallen bomen en luisteren naar het ruisen van de bomen! Dat alles behoort tot de mogelijkheden voor een actief programma op en rond Buitencentrum Boomkroonpad!

Eenvoudig restaurant
Paviljoen de Woudstee, een eenvoudig restaurant met terras, is onderdeel van Buitencentrum Boomkroonpad. Koffie, gebak, broodjes, pannenkoeken en ijsjes zijn hier volop verkrijgbaar.

Bezoek de website >>

    Reviews van Buitencentrum Boomkroonpad

    Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.