Kindertheatervoorstelling De Vuurvogel

Geeuwenbrug
Rijksweg 4
7985NS Geeuwenbrug
Heb je ook zin in een leuke kleinschalige kindertheatervoorstelling, kom dan deze zomer naar het Tuintheater in Geeuwenbrug (tussen Dwingeloo en Diever) en bezoek de familievoorstelling De Vuurvogel. Ontmoet de prinses en de Vuurvogel die vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaan! Een gedanst verhaal over hoop en vriendschap, geschikt voor de hele familie.

De voorstelling De Vuurvogel (2+) is een bewerking van het klassieke sprookje en wordt speciaal gemaakt voor deze unieke locatie. Kleinschalig, laagdrempelig en een sfeervolle voorstelling in een sprookjesachtige tuin. De voorstelling past geheel in het thema van deze periode. Achter je laten wat was, doorgaan met nieuwe werkelijkheid en hoop en vertrouwen voor de toekomst. Dat is belangrijk om, juist aan kinderen, mee te geven in deze bizarre tijd.

In het minitheater is plek voor tien volwassenen (op 1,5 meter afstand) en twintig kinderen. De Vuurvogel speelt op vier donderdagen en vrijdagen in de zomervakantie: op 9 en 10 juli, 16 en 17 juli, 6 en 7 augustus, 13 en 14 augustus. Iedere speeldag zijn er twee speelmomenten. Wil je komen kijken, reserveer dan een plekje in het minitheater via www.kleurjehart.nl.


Bezoek de website >>
Google Maps
Theatervoorstelling voor kinderen
Tuin Theater

  Reviews van Kindertheatervoorstelling De Vuurvogel

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden