Vodka Museum

Amsterdam
Vodka Museum
Damrak 33
1012 LK Amsterdam

Museumtour
Hoewel het museum modern is ingericht ademt het statige pand op het Damrak 33 historie. Zo wordt u tijdens de ‘Wereld van Vodka’ tour getrakteerd op het levensverhaal van het ‘watertje’, zoals Russen hun huisdrank liefkozend noemen. Uw persoonlijke Russische gids loodst u gedurende de rondleiding door eeuwen Sovjet geschiedenis.

Tussen de rijke anekdotes en grappige feitjes door kunt u zich vergapen aan onze indrukwekkende collectie vodka schatten. Verspreid over drie verdiepingen vindt u de meest extravagante flessen, waarvan sommigen nog stammen uit de tijd van de oude tsaren.

Proeverij
Nadat uw vodka kennis in korte tijd flink is bijgespijkerd is het tijd om plaats te nemen aan onze modern opgezette bar. Hier beveelt onze barman u graag één van de meer dan 112 soorten vodka aan. Aan de hand van zijn instructies drinkt u vodka zoals de Russen het drinken: met gevoel.

Na afloop van de proeverij kunt u onze winkel een fles van uw zojuist ontdekte favoriete merk vinden. Maar niet voordat u uw ervaringen op film heeft vastgelegd en naar al uw vrienden heeft gemaild in onze hippe videolounge.

Bezoek de website >>

Vodka smaken
Drinkhal
Feestje vodka
Uitleg Vodka

  Reviews van Vodka Museum

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden