Stedelijk Museum Zwolle

Zwolle
Melkmarkt 41
8011 MB Zwolle
Het Stedelijk Museum Zwolle biedt de bezoeker de mogelijkheid om inzicht te verwerven en een mening te vormen over allerlei onderwerpen door confrontatie met de kunsten uit heden en verleden. De cultuurhistorie van Zwolle en regio naast of tegenover de actuele kunst.

Museumcoffeeshop
In de museumcoffeeshop kun je terecht voor een kopje koffie, thee, frisdrank en gebak. Met mooi weer kun je heerlijk vertoeven op het terras van de fraai aangelegde museumtuin.

Kinderen
Voor kinderen is er ook genoeg te beleven in ons museum. Door middel van speurtochten kunnen de kinderen zelf actief het museum verkennen. Hoe leefden vooral de rijke mensen vroeger? En wat is er te vinden in de archeologiekelder? Bij de tijdelijke tentoonstellingen zijn er ook educatieve projecten voor schoolgroepen.

Op onze site vind je alle informatie over actuele tentoonstellingen, educatieve projecten en andere activiteiten.

Bezoek de website >>

  Reviews van Stedelijk Museum Zwolle

  9 november 2016

  De stijlkamers zijn fraai, maar maken dit museum niet bijzonder. Integendeel, de andere tentoonstellingen zijn een aanfluiting: nauwelijks verrassingen, slechte belichting (waardoor veel spiegeling), geen enkele beleving en geen sfeer.

  Ben
  Ben

  21 juli 2014

  Interessante combinatie tussen oud en nieuw. Bovendien heeft dit museum een erg mooie tuin waar je heerlijk van de rust kunt genieten. En dat midden in de stad van Zwolle.

  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.