Bestel kaartjes

Nederlands Openluchtmuseum

Arnhem
Nederlands Openluchtmuseum
Hoeferlaan 4
6816 SG Arnhem

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem vangt de geschiedenis. In authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. Je wordt meegenomen op reis door de tijd van maar liefst twee eeuwen geleden tot heel recent. De mensen uit het museum lijken zo uit het verleden te zijn weggelopen. Trots op hun erfgoed inspireren ze je met hun verhalen.

Gaan je kinderen aan het werk op het Kindererf? Of spelen ze toch liever op het Zaanse Plein?
Worden het poffertjes met poedersuiker of toch die verse krentenbol van de bakker? Vergeet een ritje met de historische tram ook niet!

Gruwelijk Lekker
Heel 2019 staat in het Openluchtmuseum in het teken van het thema: Gruwelijk Lekker. Ontdek smaken door de eeuwen heen. Smaken verschillen én veranderen. Ooit vonden Nederlanders gebakken hond heerlijk en gruwden ze van knoflook en koffie. We nemen je mee aan de hand van tien smaken uit de historie van ons eten. Gruwelijk of lekker? Dat mag je zelf bepalen. Je kunt het zelf proberen langs de smakenroute door het museumpark. Verzamel alle receptenkaarten op verschillende locaties in het museum en experimenteer thuis!

Canon van Nederland
De Canon van Nederland neemt je mee langs de vijftig belangrijkste gebeurtenissen uit de geschiedenis van ons land. In tien enorme filmsets zie je, hoor je en voel je de hoogte en diepte punten uit ons verleden. Niet stilletjes kijken naar een tentoonstelling, maar zélf doen, ontdekken en spelen voor alle leeftijden.

Praktische informatie
Het museum is van 29 maart t/m 27 oktober dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Bezoek de website >>

Google Maps

  Kaartjes met korting voor Nederlands Openluchtmuseum

  TicketVeiling.nl
  Doe een bod bij TicketVeiling.nl en probeer de beste prijs te krijgen. Let goed op de voorwaarden en bijkomende kosten.
  Bieden vanaf € 1,00 per persoon
  Tripper
  Ga voor een van de beste deals bij Tripper.nl en ontvang direct ticket per e-mail.
  Ticket vanaf € 7,50 per persoon

  Reviews van Nederlands Openluchtmuseum

  24 April 2016

  Toen wij er geweest waren was het een mooie en zonnige dag. Het is een leuk museum en erg groot. Er is genoeg te zien en ook genoeg te doen. Het is een museum waar je je dag goed kunt besteden en het is ook een museum om nog een keer naartoe te gaan.

  12 January 2013

  Afgelopen zomer zijn we er heen geweest. Er was een speciaal thema, waarbij er overal lekkere hapjes werden gemaakt. Erg leuk! Ook voor de kinderen, maar ook voor de ouderen.

  Marielle
  Marielle

  19 March 2012

  Met de museumjaarkaart kan je hier gratis naar binnen en heb je een hele dag plezier. Vooral met mooi weer is dit een aanrader!

  Jorine
  Jorine

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden