Bestel kaartjes

Nederlands Bakkerijmuseum

Hattem
Kerkhofstraat 13
8051 GG Hattem
Jaarlijks vinden een kleine 50.000 bezoekers de weg naar dit museum en dat is niet voor niets. Mede dankzij het concept van "Zien, proeven, ruiken en zelf doen" voelen zowel jong als oud zich hier thuis.

Activiteiten
Op woensdagmiddag en zaterdag zijn er verschillende demostraties in de bakkerij en daarnaast kunnen kinderen meedoen aan verschillende activiteiten in het museum. Tijdens de schoolvakanties en op feestdagen worden deze activiteiten elke dag georganiseerd.

Winkel
Geniet van al het lekkers op de deel of in de Gelagkamer en bezoek de ruim gesorteerde museumwinkel.

Bezoek de website >>

  Kaartjes met korting voor Nederlands Bakkerijmuseum

  Tripper
  Ga voor een van de beste deals bij Tripper.nl en ontvang direct ticket per e-mail.
  Ticket vanaf € 7,00 per persoon

  Reviews van Nederlands Bakkerijmuseum

  7 juni 2017

  Supermooi museum in oud Hanzestadje. Erg grappig en aardig personeel, onder wie bakker Fred, met wie het dijenkletsen is terwijl hij de mooiste creaties met brood maakt.

  Frederieke d
  Frederieke d

  5 november 2015

  Leuk uitje met de kinderen! Ze hebben zich goed vermaakt met de voorstelling en het maken van speculaas poppen. We hebben wat af gelachen. Het is een keurig verzorgd museum waar voor de ouders ook veel te zien valt.

  Evelien
  Evelien

  8 maart 2015

  Ontzettend leuk! Je komt binnen in een leuk en klein winkeltje waar het heerlijk ruikt. Voor de kinderen is er een speurtocht en daarna gaan ze met de bakker een koek maken die vervolgens gebakken wordt. Na een half uur kan die opgehaald worden om lekker opgegeten te worden. Er is mooie verzameling van spullen met een goede uitleg erbij. Tevens is er een restaurantje aanwezig voor een kopje koffie met iets lekkers erbij. Ook is er een aantal keer een voorstelling van een bakker. Heb enorm gelachen. Wij waren met kinderen van 3 en 6 jaar. Zeer geslaagd. Een erg leuk uitje in het mooie hattem wat ook zeker de moeite waard is voor een leuke prijs.

  Frank
  Frank

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden

  4 september 2014

  Als ouder (en ook de kinderen) heb ik erg moeten lachen om bakker Fred. Wat een komiek is die man. Hij kan zo het theater in. Verder mochten de kinderen nog koekjes bakken en een speurtocht doen door het museum.

  Erik O
  Erik O

  22 juli 2014

  Mijn kinderen hebben een koek gebakken en ademloos zitten luisteren naar de show van Bakker Fred. Daarna nog een lekkere krakeling opgesmikkeld. Kortom, één en al plezier.

  L. J
  L. J