Doe Museum Prins Bernhardhoeve

Zuidlaren
Doe Museum Prins Bernhardhoeve
Hanekamp 3
9471 AS Zuidlaren

In Doe Museum Prins Bernhardhoeve bevindt zich de grootste indoor zandsculpturen tentoonstelling ter wereld, waarbij elk jaar een nieuw historisch verhaal in zand wordt uitgebeeld. Natuurlijk kun je ook zelf proberen mooie zandkastelen te maken in de enorme speelhallen. Ook kun je hier voetbal, badminton of volleybal spelen.

Bricksart
Elke 3 maanden is er een nieuwe LEGO tentoonstelling, waarbij meesterbouwers uit heel Nederland hun LEGO bouwwerken laten zien. Je kunt ook zelf je LEGO bouwwerk maken bij Bricksart. Deze kun je vervolgens kopen of in het kindermuseum plaatsen.

Tentoonstelling
Bij de entree bevindt zich een tentoonstelling met schilderijen. Hier bevindt zich ook een atelier waar kinderen een schildersdoek kunnen kopen en deze vervolgens kunnen beschilderen. Regelmatig zijn er verschillende tentoonstellingen en voorstellingen in Doe Museum Prins Bernhardhoeve.

Bezoek de website >>

lego
tentoonstelling

  Reviews van Doe Museum Prins Bernhardhoeve

  4 April 2014

  De manier waarop ze die stenen aanbieden. Geweldig! Ik ga elke dag een steen kopen van jullie. Ik hou van jullie! En ik wil graag een afspraak maken om eens te praten over de gevoelens van een steen.

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden