Barbs Beeldentuin-Atelier

Wenum Wiesel
Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie
Fluitersweg 34
7345BK Wenum Wiesel
Datum: Van 30-09-2023 t/m 01-10-2023

Barb's Beeldentuin-Atelier doet mee aan de Open Atelierroute van de Stichting Noord Oost Veluwe op 30 sept. en 1 oktober 2023 van 12 tot 18 uur.

Barbs Beeldentuin-Atelier-Galerie is een kleine beeldentuin-atelier van beeldhouwster Barbara Pijnappel. Ze maakt beelden in brons, diverse steensoorten en keramiek, heeft geschilderd en werkt in opdracht. Zij geeft speksteen en boetseer workshops en een cursus boetseren.

De ‘wilde’ tuin is ingericht en beplant met verschillende heesters, bloemen, kruiden + fruitboompjes + struiken. Achterin de tuin is de plek voor workshops speksteen.

Het is een diertjes vriendelijke tuin, er is een vijver met planten, kikkers, zelfs een salamander gespot en andere waterbeestjes.

In de beplanting is veel rekening gehouden met vogels, egels, bijen en vlinders en andere beestjes om voedsel in de tuin te kunnen vinden. Er hangt een insecten hotel en vogelhuisjes en er is een winter egelhuisje achterin de tuin gemaakt.

Vindt u het leuk om hier een workshop speksteen of boetseren mee te maken, meld je dan aan bij een van de workshops met open inschrijving of plan een eigen datum in met een groepje mensen (min. 4 pers.)

Ze geeft informatie over haar werk, de workshops en cursus. Gratis toegang, minder toegankelijk voor invaliden. Hond aanwezig.
Gedurende het jaar is het alleen mogelijk de beeldentuin + atelier te bezoeken op afspraak.

Bezoek de website >>

Google Maps
Beeldentuin
Beeld in Tuin
Beeldentuin met mooie beelden
Tak met Bloemen
Beelden op een steen
Bronzen Veulentje
Bloem

  Reviews van Barbs Beeldentuin-Atelier

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden