Ajax Experience

Amsterdam
Utrechtsestraat 9
1017 DA Amsterdam
De Ajax Experience is een interactieve reis naar het hart van Ajax. In vijf kwartier word je meegenomen door de rijke geschiedenis van Ajax en beleef je op een interactieve manier hoe de Ajax helden worden opgeleid.

Ontwikkeling tot profvoetballer
Een indrukwekkende muur van helden komt je tegemoet bij binnenkomst, leer allesover de grote spelers zoals Dennis Bergkamp, Marco van Basten, Johan Cruijff en vele anderen. Nadat alle helden en de huidige selectie zijn bekeken, start je ontwikkeling tot profvoetballer. Dennis Bergkamp spreekt je bemoedigend toe, zodat je vol vertrouwen aftrapt.

Historie
Je wordt meegenomen in de historie en de hoogtepunten van de club, sta oog in oog met de Champions League- en de Wereldbekers. Shirts, foto's en films, alles is er te zien!

Voetballen
Het unieke van de Ajax Experience is het actieve gedeelte. Je kan voetballen en je eigen techniek testen in de verschillende training pods, waarbij je door de huidige selectie wordt getraind. Na het actieve gedeelte kom je terecht in de kleedkamer van Ajax. Het is rust en Frank de Boer komt binnen en spreekt je toe. Wie wilt dit niet eens ervaren? Na de speech stap je door de spelerstunnel het veld op en in de "Amsterdam ArenA" word je verrast door alle bijzondere beelden met de hoogtepunten van Ajax.

Spelers
Tenslotte zijn alle foto's van de Ajax-kampioensteams te bewonderen en zie je in één overzicht op de wereldkaart waar de spelers na Ajax, internationaal terecht zijn gekomen.

Fanshop
In de Ajax Experience is er ook een Official Ajax Fanshop, waar je vele artikelen van Ajax kan kopen. Maar voordat je naar de Fanshop gaat, kan je nog een unieke actiefoto maken van jezelf als echte speler van Ajax!

Bezoek de website >>

  Reviews van Ajax Experience

  19 juli 2013

  Echt leuk om meer te weten te komen wat er achter de Ajax gedachten zit. Verder leuk om zelf met een bal uit te proberen. Aanrader, ook als je supporter van Ajax bent!

  Paul  de Geus
  Paul de Geus

  19 juli 2013

  Toch echt iets voor jongens en mannen. Het zag er wel netjes en verzorgd uit.

  Cindy  de Geus
  Cindy de Geus

  13 februari 2013

  Het was een erg leuke ervaring. Weet nu veel meer over mijn favoriete club. Zelf zit ik in een rolstoel en de meeste onderdelen van het museum zijn goed toegankelijk. Prijs is wel wat aan de hoge kant...

  Angela  Jager
  Angela Jager
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.