Expositie Edith Eijden-Calis & Simone Stawicki

Huizen
Eemlandweg 7
1271KR Huizen
Van 1 september t/m 25 november zijn in de kleine toonzaal van Simone Stawicki, Eemlandweg 7 in Huizen, de keramiek van Edith van Eijden-Calis en de landschappen van Simone Stawicki te bewonderen.

Edith van Eijden-Calis heeft als autodidact klei als haar favoriete materiaal ontdekt om haar creatief te uiten. Zij werkt met de raku- en naked raku techniek. Daarnaast maakt ook themawerk in combinatie met andere materialen. Sinds 1996 exposeert zij regelmatig.

Simone Stawicki toont schilderijen van gemengde techniek met het thema 'Nederlandse Landschap-pen'. Als het licht speelt met het landschap ontstaat er een eigen atmosfeer. Deze atmosfeer wordt een gedicht op het doek. De stilte van de Loosdrechtse plassen in de vroege ochtend zijn de inspira-tie voor de meeste landschappen. Het water, het licht en het riet vormen samen een bijna abstracte taal.

De kleine toonzaal van Simone Stawicki is gevestigd op Eemlandweg 7 in Huizen en is geopend elk eerste weekend van de maand van 13.00 uur tot 17.00 uur en op afspraak.

Meer informatie is te vinden op www.dekleinetoonzaal.nl. Deze expositie is zeer de moeite waard om te bezoeken.

Bezoek de website >>
Google Maps
Kunst Expositie
Keramiek
Expositie Schilderijen

  Reviews van Expositie Edith Eijden-Calis & Simone Stawicki

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden